Follow us

7 πολύτιμα tips για να ξαναβρείς τη φόρμα σου

Οι 7 πιο ουσιαστικές συμβουλές για να πετύχεις τους καλοκαιρινούς σου στόχους.

MissBloom TEAM
Herbalife

Το καλοκαίρι αποτελεί, πάντοτε, μία αφορμή για ανανέωση, τόσο πνευματική όσο και σωματική. Ο καλός καιρός και οι λιγότεροι απαιτητικοί ρυθμοί θέτουν, μάλιστα, τις ιδανικές συνθήκες προκειμένου να πετύχεις τους στόχους που έχεις καθορίσει.

Φυσικά, ο κάθε άνθρωπος για να βρει τη φόρμα του λειτουργεί διαφορετικά, ωστόσο υπάρχουν κάποιες κοινές κατευθυντήριες γραμμές που είναι αποτελεσματικές για όλους. Ποιες είναι αυτές; Διάβασε παρακάτω τις 7 πιο πολύτιμες συμβουλές που θα κάνουν ουσιαστική διαφορά στη φυσική σου κατάσταση και στην εμφάνισή σου:

1. Θέσε ρεαλιστικούς στόχους


Ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που μπορείς να κάνεις όταν ξεκινάς ένα ταξίδι απώλειας βάρους είναι να θέσεις ρεαλιστικούς στόχους. Εάν προσπαθήσεις να χάσεις πάρα πολύ βάρος πολύ γρήγορα, μπορεί να αποθαρρυνθείς και να τα παρατήσεις, ενώ μπορεί να θέσεις και σε κίνδυνο την υγεία σου. Αντίθετα, στόχευσε σε έναν υγιή και βιώσιμο ρυθμό απώλειας βάρους 1-2 κιλών την εβδομάδα. Αυτό μπορεί να μην φαίνεται πολύ, αλλά με την πάροδο του χρόνου, μπορεί να οδηγήσει σε σημαντική απώλεια βάρους.

2. Επίλεξε μια ισορροπημένη διατροφή


Για να χάσεις βάρος, πρέπει να δημιουργήσεις έλλειμμα θερμίδων καταναλώνοντας λιγότερες θερμίδες από αυτές που καις. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να κόψεις ολόκληρες ομάδες τροφίμων ή να περιορίσεις δραστικά την πρόσληψη θερμίδων. Αντίθετα, εστίασε στην κατανάλωση μιας ισορροπημένης διατροφής που περιλαμβάνει πολλά φρούτα, λαχανικά, άπαχες πρωτεΐνες και υγιή λίπη.

3. Βάλε τη γυμναστική στην καθημερινότητά σου


Εκτός από την υγιεινή διατροφή, η τακτική άσκηση είναι επίσης απαραίτητη για την απώλεια βάρους. Επιδίωξε τουλάχιστον 30 λεπτά άσκησης μέτριας έντασης τις περισσότερες ημέρες της εβδομάδας. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει δραστηριότητες όπως περπάτημα, τζόκινγκ, ποδηλασία ή κολύμπι.

4. Κοιμήσου αρκετά


Ο επαρκής ύπνος είναι ζωτικής σημασίας για την απώλεια βάρους, καθώς βοηθά στη ρύθμιση των ορμονών που ελέγχουν την πείνα και τον κορεσμό. Στοχεύστε σε 7-8 ώρες ύπνου κάθε βράδυ και προσπάθησε να δημιουργήσεις ένα κανονικό πρόγραμμα ύπνου για να βοηθήσεις το σώμα σας να μπει σε ρυθμό.

5. Μείωσε το στρες


Το άγχος μπορεί να επηρεάσει τις προσπάθειές σου για απώλεια βάρους, καθώς μπορεί να οδηγήσει σε συναισθηματική διατροφή και να διαταράξει τον ύπνο. Για να διαχειριστείς το άγχος, δοκίμασε τεχνικές χαλάρωσης όπως βαθιά αναπνοή, διαλογισμό ή γιόγκα. Θα μπορούσες επίσης να εξετάσεις το ενδεχόμενο να μιλήσεις με έναν θεραπευτή ή σύμβουλο εάν αισθάνεσαι καταβεβλημένη.


6. Μείνε ενυδατωμένη


Το άφθονο νερό είναι απαραίτητο για την απώλεια βάρους, καθώς μπορεί να σε βοηθήσει να αισθανθείς χορτάτη και να μειώσεις την πρόσληψη θερμίδων. Επιδίωξε τουλάχιστον οκτώ ποτήρια νερό την ημέρα και προσπάθησε να περιορίσεις την πρόσληψη ζαχαρούχων ποτών και αλκοόλ.

7. Βάλε στη διατροφή σου υποκατάστατα γεύματος


Εάν δυσκολεύεσαι να ακολουθήσεις αυστηρό πρόγραμμα διατροφής ή το βρίσκεις δύσκολο να προετοιμάσεις θρεπτικά γεύματα, ίσως κάποιο υποκατάστατο γεύματος να είναι η ιδανική λύση. Τα υποκατάστατα γεύματος είναι ελεγχόμενα σε θερμίδες γεύματα συνήθως σε μορφή ροφημάτων, που έχουν σχεδιαστεί για να σε βοηθήσουν να καλύψεις τις διατροφικές σου ανάγκες μειώνοντας παράλληλα την πρόσληψη θερμίδων.

7 πολύτιμα tips για να ξαναβρείς τη φόρμα σου

Τα υποκατάστατα γευμάτων έχουν σχεδιαστεί για να αντικαθιστούν ένα ή δύο γεύματα την ημέρα ανάλογα με τις ανάγκες σου, άλλα μπορούν να χρησιμοποιηθούν και ως σνακ με βάση τους προσωπικούς διατροφικούς στόχους σου. Τα υποκατάστατα γεύματος είναι ένα χρήσιμο εργαλείο για την απώλεια βάρους, καθώς μπορούν να σε βοηθήσουν να ακολουθήσεις μια δίαιτα ελεγχόμενη σε θερμίδες. Ωστόσο, είναι σημαντικό να επιλέγεις υποκατάστατα γευμάτων υψηλής ποιότητας που είναι πλούσια σε θρεπτικά συστατικά και
χωρίς τεχνητά συστατικά.


Τα Πρωτεϊνούχα Ροφήματα Formula 1 της Herbalife δημιουργήθηκαν ως απάντηση στην αυξημένη ζήτηση για υγιεινή διατροφή και περισσότερα θρεπτικά συστατικά, καθώς παρέχουν 18g φυτικής πρωτεΐνης ανά μερίδα, προσφέρουν 4g εδώδιμων ινών και καλύπτουν τουλάχιστον το 38% της συνισταμένης πρόσληψης 25 βιταμινών και μετάλλων, ενώ διατίθενται σε 8 διαφορετικές μοναδικές γεύσεις.

Herbalife

Τα Πρωτεϊνούχα Ροφήματα Formula 1 ξεχωρίζουν για τη γεύση, την ποιότητα, και τα θρεπτικά συστατικά, συμβάλλοντας στη μειωμένη πρόσληψη θερμίδων. Επίσης, τα προϊόντα απευθύνονται και σε άτομα που ακολουθούν μια χορτοφαγική διατροφή, καθώς παρασκευάζονται από αποκλειστικά vegan
συστατικά, ενώ δεν περιέχουν γλουτένη και τεχνητές χρωστικές ουσίες.

Μην κατηγορείς τον εαυτό σου εάν πήρες κιλά ή αν δεν ασκήθηκες όσο θα
ήθελες. Επίσης, εάν ξέφυγες για λίγο από το υγιεινό διατροφικό σου πλάνο, οργανώσου ξανά και συνέχισε. Η ενίσχυση του οργανισμού σου με τα σωστά διατροφικά στοιχεία και η τακτική άσκηση, είναι υγιεινές συνήθειες που μπορείς να διατηρήσεις. Δώσε κίνητρο στον εαυτό σου γνωρίζοντας ότι είναι ένα από τα καλύτερα πράγματα που μπορείς να κάνεις για εσένα!

Herbalife

Herbalife Ltd.


Η Herbalife (NYSE: HLF) είναι μια κορυφαία στον κόσμο εταιρεία υγείας και κοινότητα ευεξίας που από το 1980 αλλάζει τις ζωές των ανθρώπων με σπουδαία προϊόντα διατροφής και προσφέρει στους Ανεξάρτητους Συνεργάτες της μια οικονομικά αποδοτική επιχειρηματική ευκαιρία Η εταιρεία προσφέρει υψηλής ποιότητας, επιστημονικά τεκμηριωμένα προϊόντα, τα οποία πωλούνται σε περισσότερες από 90 χώρες από καινοτόμους Ανεξάρτητους Συνεργάτες, που παρέχουν προσωπική καθοδήγηση και υποστήριξη, εμπνέοντας τους πελάτες τους να υιοθετήσουν έναν πιο υγιεινό και δραστήριο τρόπο ζωής.

Η Herbalife είναι η #1 εταιρεία στον κόσμο στις κατηγορίες των
υποκατάστατων γεύματος και των πρωτεϊνούχων συμπληρωμάτων διατροφής
συνδυαστικά.*.

*Πηγή: Euromonitor International, Consumer Health, έκδοση 2023, σύμφωνα με τον ορισμό των υποκατάστατων γεύματος και των πρωτεϊνούχων συμπληρωμάτων διατροφής, % μερίδιο GBO σε συνδυαστικές πωλήσεις λιανικής σε αξία RSP, δεδομένα 2022.

Τα προϊόντα διατίθενται αποκλειστικά μέσω των Ανεξάρτητων Συνεργατών Herbalife.


Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα: www.herbalife.gr
Facebook: https://www.facebook.com/HerbalifeGreeceCyprus/
Instagram: https://www.instagram.com/herbalife.gr.cy/
Youtube: https://www.youtube.com/playlist?list=PL29529CF1FF4A369F
Tik Tok: https://www.tiktok.com/@herbalife_gr_cy

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ