Follow us

Ποιες σειρές να δεις αν σου άρεσε το Succession

6 σειρές που θα "γεμίσουν" το κενό που σου άφησε το τέλος του Succession.

MissBloom TEAM
σειρα Esquire UK

Η δημοφιλής σειρά Succession προχθές "έριξε αυλαία" με το τελευταίο (και πολυαναμενόμενο) επεισόδιο της 4ης σεζόν, αφήνοντας πίσω τους φανς της στην καθιερωμένη "θλίψη" που -κακά τα ψέμματα- όλους μας καταβάλλει όταν αποχαιρετούμε μία αγαπημένη μας σειρά.

Ευτυχώς για εσένα που τώρα έχεις "ξεμείνει" από υλικό για binge watching, υπάρχουν αρκετές εναλλακτικές, σε παρόμοιο στυλ και ύφος, με τις οποίες μπορείς να εθιστείς εξίσου- αν όχι και περισσότερο.

Μία νέα δυσλειτουργική οικογένεια, γεμάτη μυστικά, προδοσίες και μία γερή δόση σκοτεινή χιούμορ, μπορεί να βρίσκεται στην επόμενη "γωνία". Ξεκίνα την αναζήτησή σου από την παρακάτω λίστα και -που ξέρεις- μπορεί να συναντήσεις και κάτι ακόμη καλύτερο:

Industry (Vodafone TV)

Αν έχεις μία αδυναμία με τα οικονομικά, το χρηματιστήριο και τις μετοχές τότε το Industry είναι η ιδανική επιλογή για εσένα. Πρόκειται για μία δραματική σειρά, που διαδραματίζεται στο Λονδίνο και επικεντρώνεται σε τρεις πτυχιούχους που παλεύουν καθημερινά με απαίσια αφεντικά, ατελείωτη προμήθεια ναρκωτικών και μια ασταθή χρηματιστηριακή αγορά.

The Great (Cosmote TV)

Μια νεαρή νύφη φτάνει στη ρωσική αυλή για να παντρευτεί έναν απεχθή αυτοκράτορα. Το καθήκον της; Να κάνει παιδιά. Η φιλοδοξία της; Να αλλάξει την πορεία της διακυβέρνησης της χώρας. Στον ρόλο της Μεγάλης Αικατερίνης, η ταλαντούχα Elle Fanning και στον ρόλο του συζύγου της, ο Nicholas Hoult.

Loot (Apple TV+)

Η διαζευγμένη από έναν δισεκατομμυριούχο Molly (την οποία υποδύεται η πάντα αξιοπρόσεκτη Maya Rudolph) παλεύει να βρει μια ζωή για τον εαυτό της έξω από τον αποτυχημένο γάμο της. Στην προσπάθειά της αυτή, χαρίζει αρκετό γέλιο και αποδεικνύει όπως επιβεβαίωσε περίτρανα και το Succession, πως τα χρήματα δε φέρνουν την ευτυχία.

Δείτε περισσότερα στο esquire.com.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ