Follow us

"Στο Στοιχείο Τους" | Το TheMamagers.gr σας δίνει την ευκαιρία να βρεθείτε στην πρεμιέρα της νέας ταινίας των Disney-Pixar

Δείτε την πιο cool ταινία του φετινού καλοκαιριού μαζί με το TheMamagers.gr σε μια πρεμιέρα με πολλές εκπλήξεις!

MissBloom TEAM
ταινια

Η νέα ταινία "Στο Στοιχείο Τους” (Elemental) με πρωταγωνιστές τη Φλόγα και τον Νηρέα μας μεταφέρει στον νέο θεαματικό κόσμο των Disney-Pixar και χαρίζει ακόμα μια μοναδική εμπειρία στη μεγάλη οθόνη σε μικρούς και μεγάλους.

Το TheMamagers.gr σας δίνει την ευκαιρία να κερδίσετε 30 διπλές προσκλήσεις για την πρεμιέρα της ταινίας "Στο Στοιχείο Τους” στις 12 Ιουνίου στο Cine Φλοίσβος για να γνωρίσετε από κοντά τους κατοίκους της Πόλης των Στοιχείων και τους πρωταγωνιστές της ελληνικής μεταγλώτισσης, Κλέλια Ανδριολάτου και Ορέστη Χαλκιά!

Η υπόθεση της ταινίας

Το ‘Elemental’ διαδραματίζεται μέσα στην πόλη των Στοιχείων, στην οποία νερό, φωτιά, αέρας και γη προσπαθούν να ζήσουν αρμονικά.

Μια νέα πρωτότυπη ταινία που μεταφέρει τους θεατές σε ένα ξεχωριστό μέρος που ονομάζεται Πόλη των Στοιχείων, όπου σε αυτή ζουν και εργάζονται πολλά στοιχεία. Το trailer μας παρουσιάζει κάθε στοιχείο – τον αέρα, τη γη, το νερό και τη φωτιά – και τι τα ξεχωρίζει σύμφωνα με τη Φλόγα, μια έξυπνη και φλογερή γυναίκα που δεν έφευγε πότε μακριά από το σπίτι της, στη Φάιαρ Τάουν. Στην ταινία όμως βγαίνει επιτέλους από τo "στοιχείο” της για να εξερευνήσει αυτόν τον θεαματικό κόσμο που γεννήθηκε από τη φαντασία των δημιουργών της Pixar και σχεδιάστηκε ειδικά για μία μοναδική εμπειρία στη μεγάλη οθόνη.

Η Πόλη των Στοιχείων εμπνέεται από μεγάλες πόλεις σε όλο τον κόσμο και αγκαλιάζει τη συνεισφορά που έχει η κάθε κοινότητα των διαφορετικών στοιχείων σε αυτή—από γιγάντια κτίρια σαν πεύκα και ουρανοξύστες με καταρράκτες έως ένα γήπεδο σε σχήμα ανεμοστρόβιλου με το όνομα Το Στάδιο του Κυκλώνα.

Δείτε περισσότερα στο themamagers.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ