Follow us

Αυτό το item από την H&M Home θα γίνει η πιο summer boho προσθήκη στο σπίτι σου

Η διακοσμητική λεπτομέρεια που θα κάνει τη διαφορά!

MissBloom TEAM
Αυτό το item από την H&M Home θα γίνει η πιο καλοκαιρινή & boho προσθήκη στο σπίτι σου iStock

Με τον ερχομό του καλοκαιριού δεν είναι μόνο η γκαρνταρόμπα μας που θέλει ανανέωση αλλά και ο χώρος του σπιτιού μας, προκειμένου να είναι πιο εναρμονισμένος με την εποχή. Είναι, άλλωστε, γνωστό πως ο ηλιόλουστος καιρός, οι υψηλές θερμοκρασίες και η ανεβασμένη διάθεση δημιουργούν τις κατάλληλες προϋποθέσεις για μία πιο ανάλαφρη και ευχάριστη διακόσμηση στον χώρο.

Αν, λοιπόν, και εσύ αναρωτιέσαι πώς θα το πετύχεις αυτό, σου έχουμε την απάντηση και έρχεται απευθείας από την H&M Home. Ο λόγος, για τον υπέροχο, μεγάλο καθρέφτη από την καλοκαιρινή συλλογή του brand- το νέο αγαπημένο μας item για το καλοκαίρι.

Πρόκειται για έναν ιδιαίτερο, στρογγυλό καθρέφτη με μεγάλο, ασύμμετρο πλαίσιο ντυμένο με στριφτές λωρίδες από φύκια. Η ιδανική boho πινελιά στον χώρο σου, που -αναμφίβολα- θα συγκεντρώσει τα περισσότερα κομπλιμέντα.

Αυτό το item από την H&M Home θα γίνει η πιο summer boho προσθήκη στο σπίτι σου
H&M Home

Τον καθρέφτη από την H&M Home θα τον βρεις εδώ.

Αξίζει, μάλιστα, να αναφέρουμε πως τον συγκεκριμένο καθρέφτη θα τον βρεις σε τιμή που δε θα σε βγάλει εκτός budget, αφού κοστίζει λιγότερο από 40 ευρώ και, πραγματικά, θα κάνει τη διαφορά στην αισθητική του σπιτιού σου.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ