Follow us

Release Athens x SNF Nostos | Don’t mind the gap!

Το Release Athens Festival και το SNF Nostos του Ιδρύματος "Σταύρος Νιάρχος" ενώνουν φέτος δυνάμεις και φέρνουν ακόμα πιο κοντά την Πλατεία Νερού και το Ξέφωτο του ΚΠΙΣΝ, με ένα τριήμερο line up-φωτιά.

MissBloom TEAM
συναυλια © Ben Houdijk / Shutterstock.com

Δύο από τα μεγαλύτερα φεστιβάλ της χώρας και σημεία αναφοράς των συναυλιακών ραντεβού του καλοκαιριού ενώνουν φέτος δυνάμεις για ένα τριήμερο line up-φωτιά, στις 20, 21 και 23 Ιουνίου. Το Release Athens Festival και το SNF Nostos του Ιδρύματος "Σταύρος Νιάρχος" φέρνουν ακόμη πιο κοντά την Πλατεία Νερού και το Ξέφωτο του ΚΠΙΣΝ, με περισσότερους headliners, stages και πραγματική φεστιβαλική αύρα.

Rosalia

Τη μεγάλη συνεργασία θα εγκαινιάσει στην Πλατεία Νερού η Rosalia, που με το πιο πρόσφατο άλμπουμ της-εμμονή απέδειξε ότι εκπροσωπεί ό,τι προσπαθεί να είναι σήμερα η σύγχρονη pop. Το ακομπλεξάριστο μουσικό κράμα ρυθμών reggaeton, flamenco, salsa, hip hop και R&B, που πρότεινε στο εθιστικό "Motomami" (2022) ξεπέρασε κάθε ηχητικό σύνορο και χάρισε στην ερμηνεύτρια το θρόνο που της αξίζει.

Central Cee

Στην αντίπερα όχθη της Ποσειδώνος, την πρώτη μέρα της διοργάνωσης, το πιο καυτό όνομα της γενιάς του στη βρετανική ραπ δίνει το πολυαναμενόμενο δεύτερο ραντεβού του με το ελληνικό κοινό. Ο λόγος για τον Central Cee, που θα μας έρθει φορτσάτος από τα μεγαλύτερα διεθνή φεστιβάλ για να παρουσιάσει το φρέσκο mixtape "23".

Röyksopp

Τη δεύτερη ημέρα του Release Athens x SNF Nostos, τη σκυτάλη παίρνει τo "True Electric" ντουέτο των Röyksopp. Οι Νορβηγοί Svein Berge και TorbjØrn Brundtland επιστρέφουν στο "σπίτι" του Release για ένα εκλεκτικό ηλεκτρονικό σετ με διαφορετικούς σταθμούς από την τριλογία "Profound Mysteries", την πρόσφατη σειρά από οπτικοακουστικές δημιουργίες τους.

Δες περισσότερα στο athinorama.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ