Follow us

Οι διακοπές μου στον Άγιο Νικόλαο στο ανακαινισμένο ξενοδοχείο που θέλω να κάνω δεύτερο σπίτι μου

Πώς η πολυτελής φιλοξενία και η κρητική παράδοση ενώθηκαν για να μου χαρίσουν μια αυθεντική απόδραση.

Mirabello geniki

Είχα χρόνια να επισκεφτώ την αγαπημένη μου Κρήτη, και όταν με κάλεσαν στο Wyndham Grand Crete Mirabello Bay στον Άγιο Νικόλαο, πέταξα από τη χαρά μου. Για να είμαι ειλικρινής, έναν μήνα μετά, ακόμα "αιθεροβατώ".

Γιατί με κατέκτησε το Wyndham Grand Crete Mirabello Bay; Καταρχάς, το υπέροχο αυτό ξενοδοχείο μετράει 50 χρόνια παρουσίας στην ελληνική φιλοξενία. Δεν είναι τυχαίο πως οι άνθρωποί του ξέρουν ακριβώς πώς να συνδυάζουν την κρητική παράδοση με το σύγχρονο design- συνδυασμό για τον οποίο που εγώ προσωπικά τρελαίνομαι. Καταλαβαίνεις, λοιπόν, γιατί το σούπερ ανακαινισμένο Mirabello με κέρδισε με το "Καλημέρα σας"!

Μαγευτική τοποθεσία με θέα τη γοητεία του Κρητικού Πελάγους

Οι διακοπές μου στον Άγιο Νικόλαο στο ανακαινισμένο ξενοδοχείο που θέλω να κάνω δεύτερο σπίτι μου

Καμιά φορά οι φωτογραφίες μιλάνε από μόνες τους, και οι λέξεις είναι απλά περιττές. Τι να σου πω για την εκπληκτική τοποθεσία του Mirabello που σου ανοίγει το βλέμμα, και την ψυχή; Με τις πλαγιές του Λασιθίου να δημιουργούν μια καταπράσινη όαση, και με το Κρητικό Πέλαγος να απλώνεται μπρος τα μάτια μου με την απεραντοσύνη και τη γαλήνη του, το Mirabello έγινε το ιδανικότερο σκηνικό για την καλοκαιρινή μου απόδραση στην Κρήτη.

Το υπέροχο δωμάτιό μου στο Mirabello

Αχ, ακόμα αναπολώ τις στιγμές που έζησα στην Κρήτη, μένοντας σε ένα υπέροχο πολυτελές δωμάτιο που συνδύαζε boho chic αισθητική και παραδοσιακά μοτίβα και χρώματα εμπνευσμένα από την κρητική φύση. Ονειρεμένο κρεβάτι που μου χάρισε τον καλύτερο ύπνο της ζωής μου, αβίαστα κομψή επίπλωση, δροσερή και καταγάλανη ιδιωτική πισίνα και
φυσικά όλες οι σύγχρονες ανέσεις που παρέχει το ξενοδοχείο, με έκαναν να νιώσω για λίγο... queen. Σε ποια δεν αρέσει αυτό; Πες μου.

Mirabello room

Info For You: Αν σχεδιάζεις να πας κι εσύ στο Mirabello (που στο προτείνω με κλειστά μάτια), μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε 318 πολυτελή δωμάτια, ιδιωτικές βίλες και μοναδικά μπανγκαλόους - πολλά από τα οποία με private pool.

Οι στιγμές που με χαλάρωσαν απίστευτα...

Mirabello spa pool

Η λίστα με τις πλούσιες υπηρεσίες που παρέχει το ξενοδοχείο είναι πραγματικά τεράστια, αυτό όμως που είχα πραγματικά ανάγκη ήταν να φροντίσω λίγο περισσότερο τον εαυτό μου και να του κάνω λίγο pampering, καταλαβαίνεις; Πήγα, λοιπόν, στο πολυτελές Spa και απλά αφέθηκα στα έμπειρα (και θαυματουργά) χέρια των ειδικών του.

Mirabello spa

Νομίζω πως θα θυμάμαι για πάντα τα μασάζ που έκανα εδώ, και αυτή τη μοναδική αίσθηση που είχα κάθε φορά που επέστρεφα στο δωμάτιό μου απαλλαγμένη από στρες, γεμάτη ηρεμία και γαλήνη.

Χαιρετισμός στον ήλιο

mirabello

Αν κάνεις yoga, ξέρεις ότι ο "χαιρετισμός στον ήλιο" είναι μία από τις στάσεις της. Αυτό που ίσως δεν ξέρεις είναι πόσο zen νιώθεις όταν κάνεις yoga ανάμεσα στα λιόδεντρα, με το βλέμμα σου στον κόλπο του Μιραμπέλλο... Χάσταγκ #grateful για τη μοναδική αυτή εμπειρία που δεν περιγράφεται.

Fit tip: Εσύ αν είσαι πιο active, θα ξετρελαθείς αφού στο Mirabello θα έχεις στη διάθεσή σου σύγχρονα γήπεδα για να κάνεις σπορ, πολυτελείς πισίνες για κολύμπι και υπέροχους υπαίθριους χώρους άσκησης.

Δραστηριότητες που μπήκαν στην ατζέντα για την επόμενη φορά (και δεν αργεί)

Η αλήθεια είναι ότι οι μέρες των διακοπών μου δεν έφτασαν για να κάνω όλα όσα ήθελα στο Mirabello και την αγαπημένη μου Κρήτη. Τσέκαρα όμως δραστηριότητες που θα ήθελα να ζήσω, και έχουν ήδη μπει στην ατζέντα της επόμενης φοράς, όπως:

Off road: Ανυπομονώ για μια οργανωμένη εκδρομή με 4Χ4 για να εξερευνήσω την πιο "άγρια" πλευρά της Κρήτης. Ήδη σκέφτομαι τη διαδρομή για το Δικταίο Άντρο ή Σπήλαιο Ψυχρού, τη γενέτειρα του Δία, που βρίσκεται σε υψόμετρο 840 μέτρων στο χωριό Ψυχρό.

Wine tasting: Αγαπώ, αγαπώ, αγαπώ το καλό κρασί! Έχω, λοιπόν, κλείσει θέση για την ξενάγηση στην αμπελουργική ζώνη των οίνων ΠΟΠ Πεζά, που βρίσκεται ανάμεσα στον Ψηλορείτη σε υψόμετρο 2456μ. και τα Αστερούσια όρη σε υψόμετρο 1231μ. Πόσο τέλεια θα είναι να βρεθώ ανάμεσα στους κρητικούς αμπελώνες, και να επισκεφτώ τρία οινοποιεία για wine tasting σε πέντε διαφορετικά κρασιά; Υπερ-τέλεια!

Βίρα τις άγκυρες

Mirabello marine

Κάτι που αγαπώ να κάνω στις διακοπές μου είναι να νοικιάζω σκάφος και να περνάω με τους φίλους μου μία μέρα εν πλω. Φαντάσου πόσο χάρηκα όταν βρέθηκα στη σύγχρονη μαρίνα του Wyndham Grand Crete Mirabello Bay, πήρα με την παρέα μου ένα σκάφος και ανακαλύψαμε μερικές από τις ωραιότερες παραλίες της Κρήτης! Ευχαριστώ πολύ το concierge του beach club που φρόντισε τα πάντα, και έχε κι εσύ υπόψιν ότι οργανώνουν άψογα όποια δραστηριότητα κι αν επιλέξεις: θαλάσσια σπορ, εκδρομές για ψάρεμα, περιηγήσεις σε αξιοθέατα, και πολλά πολλά άλλα.

Κεφάλαιο "Εστιατόρια": Αφήστε με εδώ για πάντα

mirabello

Ωραία η τοποθεσία, τέλειο το δωμάτιο, αξέχαστα τα μασάζ, αλλά Κρήτη σημαίνει Καλό Φαγητό- όλοι το ξέρουν αυτό. Και ομολογώ ότι έφαγα πλουσιοπάροχα! Ξεκινούσα τη μέρα μου με ένα υγιεινό, χορταστικό πρωινό στο Αmalthea (το κεντρικό εστιατόριο του ξενοδοχείου), το μεσημέρι με έβρισκε στο Bay Grill πάνω στη παραλία ( σ.σ. γνωστός κρεατοφάγος ο άντρας μου), και το βράδυ να πίνω ρακές και να απολαμβάνω κρητικές λιχουδιές στο Καφενείον. Στο Elia A La Carte Restaurant βρεθήκαμε ένα βράδυ για fine dining και λίγο romance με θέα το ηλιοβασίλεμα.

Η πιο ρομαντική, όμως, βραδιά στέφθηκε αυτή που ζήσαμε στη Σπηλιά. Ναι, σου μιλάω για μια πραγματική σπηλιά, που είναι ένα φυσικό κομμάτι του ξενοδοχείου! Κάναμε wine tasting σε αυτό το μοναδικό περιβάλλον, και μετά απολαύσαμε ένα prive dinner μόνο για δύο...

Mirabello night

Τα βράδια είναι πολύ ωραία στο Mirabello! Πολύ cool είναι να πίνεις το ποτό σου κάνοντας ναργιλέ καθισμένη στις πολύχρωμες μαξιλάρες του Shisha Patio, ενώ αν έχεις διάθεση να δεις μια ταινία ή παράσταση, να ακούσεις μουσική και να χορέψεις, οι άνθρωποι στο Mirabello ξέρουν από ψυχαγωγία και διασκέδαση.

Mirabello bar

Τώρα που γράφω αυτές τις γραμμές και θυμάμαι μία προς μία τις αναμνήσεις μου, μου λείπουν όλα όσα έζησα στο Wyndham Grand Crete Mirabello Bay, πολύ σύντομα όμως θα ξαναβρεθώ κοντά του. Και κάτι μου λέει πως μάλλον θα συναντηθούμε εκεί, τι λες;

Mirabello up new

Good to know:

Το Wyndham Grand Crete Mirabello Bay ανήκει στον Όμιλο Zeus International Hotels & Resorts που περιλαμβάνει 22 πολυτελή ξενοδοχεία (7 από τα οποία ιδιόκτητα), σε κορυφαίους προορισμούς της Μεσογείου και της Ανατολικής Ευρώπης, δημιουργώντας μοναδικές εμπειρίες για τους ταξιδιώτες.

Για περισσότερες πληροφορίες: www.wyndhamgrandmirabello.com

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ