Follow us

Scandi Home | 5 κομμάτια που δε λείπουν από τα σπίτια των καλαίσθητων Σκανδιναβών

Οι "πινελιές" που θα κάνουν το σπίτι σου να μοιάζει με εκείνα των αγαπημένων σου Σκανδιναβών influencers.

MissBloom TEAM
Scandi Home | 5 κομμάτια που δε λείπουν από τα σπίτια των καλαίσθητων Σκανδιναβών iStock

Τα τελευταία χρόνια, το ενδιαφέρον για τη σκανδιναβική αισθητική έχει αυξηθεί κατακόρυφα, ξεπερνώντας ακόμη και αυτό για τη διαχρονική, παριζιάνικη. Υπεύθυνες για αυτή την εξέλιξη είναι οι πολυάριθμες Σκανδιναβές που έχουν "πλημμυρίσει" το Instagram και έχουν καταφέρει να ξεχωρίσουν για το μοναδικό στυλ τους, όχι μόνο στα ρούχα αλλά και στη διακόσμηση του σπιτιού, προωθώντας τον ιδιαίτερο μινιμαλισμό τους σε κάθε γωνιά της γης.

Η λιτή φιλοσοφία που διακατέχει την αισθητική τους δεν σημαίνει απαραίτητα πως είναι και ψυχρή, όπως πολλοί μπορεί να φαντάζονται. Στην πραγματικότητα, αρκετές stylish Σκανδιναβές φροντίζουν να εντάσσουν playful στοιχεία στον χώρο τους, προκειμένου να τον κάνουν ακόμη πιο ζωντανό και "ζεστό".

Φυσικά, κάθε σπίτι είναι ξεχωριστό όμως υπάρχουν κάποια κοινά στοιχεία που συναντάμε στην πλειονότητα αυτών. Αν και εσύ είσαι λάτρης της σκανδιναβικής αισθητικής, βρες παρακάτω τα 5 κομμάτια που δε λείπουν από κανένα scandi σπίτι και ακολούθησε το παράδειγμα των αγαπημένων σου style icons:

1. Τραπεζαρία από ξύλο

2. Statement φωτιστικό

3. Μεγάλο βάζο με φρέσκα λουλούδια

4. Σεντόνια σε γήινες αποχρώσεις

5. Πολυθρόνα με ρατάν στοιχείο

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ