Follow us

Οι Whereswilder ανεβαίνουν στην Ταράτσα του Ρομάντσο για ένα μοναδικό live

Το live θα ανοίξει ο νεαρός μουσικός και multi-instrumentalist Aki Rei.

MissBloom TEAM
whereswilder Instagram

Μετά από ένα εκρηκτικό ευρωπαϊκό tour την άνοιξη του 2023, οι Whereswilder επιστρέφουν στην έδρα τους για ένα μοναδικό live την Παρασκευή 23 Ιουνίου στις 8.30 μ.μ.. Με θέα την καλοκαιρινή Αθήνα, οι Whereswilder θα ερμηνεύσουν υλικό και από τις τρεις δισκογραφικές δουλειές τους στην Ταράτσα του πολυχώρου Ρομάντσο. Μαζί τους στη σκηνή -στα πλήκτρα, την κιθάρα και τα φωνητικά- ο Σέργιος Βούδρης (The Voyage Limpid Sound, Noda & The Pappas).

Μιας και αυτό το live θα είναι η μοναδική ευκαιρία του κοινού να δει τoυς Whereswilder το φετινό καλοκαίρι, τα εισιτήρια θα διατίθενται αποκλειστικά στην είσοδο, σε μια λογική first come - first served.

Το live θα ανοίξει ο νεαρός μουσικός και multi-instrumentalist Aki Rei, φέρνοντας μαζί του πολλή ενέργεια και μια ποικιλία από επιρροές, συμπεριλαμβανομένων 70s R&B/Soul, Jazz, Indie και 80s Disco.

Oι Whereswilder (Γιάννης Ράλλης - φωνή/ηλεκτρική κιθάρα, Αλέκος Βουλγαράκης - ηλεκτρική κιθάρα, Βασίλης Νισσόπουλος - φωνή/μπάσο, Μανώλης Γιαννίκιος - ντραμς) είναι μια μπάντα από την Αθήνα, που ξεκίνησε το 2014 με πρώτο album το ψυχεδελικό "Yearling". Το επόμενο album τους "Hotshot" (2016) θεωρείται ένα road trip soundtrack για όλους τους ταξιδιώτες.

Το πιο πρόσφατο album τους "Movement In Place" κυκλοφόρησε το 2021 από τη United We Fly, επηρεασμένο από δημοφιλή είδη μουσικής των 70s, όπως soft rock, soul και funk. Κάθε ένα τραγούδι περιγράφει πώς μπορεί κάποιος καθημερινά να βιώσει μια στιγμή που περιγράφεται ως "Movement In Place". Αυτό ορίζεται ως η νοητική διαδικασία που συντελείται όταν ο χρόνος "σταματάει" ξαφνικά, δίνοντάς σου την ευκαιρία να συνειδητοποιήσεις αυτά που συμβαίνουν γύρω σου.

Εισιτήρια: 10 € (μόνο στην είσοδο)

Πηγή: Αθηνόραμα

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ