Follow us

5 πράγματα που μπορείς να κάνεις με το ChatGPT

Οι δυνατότητες του ChatGPT που, ίσως, και να μην είχες σκεφτεί.

MissBloom TEAM
chatgpt iStock

Το ChatGPT έχει μπει στη ζωή μας για τα καλά, με κάποιους να το "δοξάζουν" και άλλους να προβληματίζονται έντονα με τις πιθανές επιπτώσεις του. Όπως και να έχει, αυτή η τεχνολογική καινοτομία είναι, προς το παρόν, μέρος της καθημερινότητάς μας, οπότε το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να την αξιοποιήσουμε προς όφελός μας, στο μέγιστο.

Οι δυνατότητες της τεχνητής νοημοσύνης είναι, άλλωστε, απεριόριστες και με το ChatGPT ως εργαλείο, μπορείς να διευκολύνεις πολύ τη ζωή σου. Δες το σαν ένα εγχειρίδιο με life hacks που περιλαμβάνει μέσα, κυριολεκτικά τα πάντα. Παρακάτω βρίσκεις τις πιο αξιοσημείωτες λειτουργίες του- κάποιες από τις οποίες ίσως να έχουν διπλή ανάγνωση για κάποιους.

Παζλ

Το ChatGPT καταφέρνει να δημιουργήσει μερικά πολύ ωραία παζλ- κάτι παρόμοιο με το Sudoku. Ένα από αυτά ονομάζεται 'Sumplete' και πρόκειται για ένα μείγμα επεξεργασίας ήδη υπαρχόντων παιχνιδιών.

Ερωτική λογοτεχνία

Κι όμως, το ChatGPT μπορεί να γράψει ερωτική λογοτεχνία με ευφάνταστο τρόπο. Μάλιστα, δεν έχει συστολή ή ντροπή, συνεπώς οι εμπνεύσεις του εκπλήσσουν αν μη τι άλλο.

Διάβασε περισσότερα στο esquire.com.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ