Follow us

Κως | Το μισογκρεμισμένο σπίτι όπου μαρτύρησε η Αναστάζια

Οι Αρχές εντόπισαν το μισογκρεμισμένο κτίριο όπου φέρεται να δολοφονήθηκε η 27χρονη.

Αναστάζια THETOC

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας της 27χρονης Αναστάζια στην Κω. Οι Αρχές εντόπισαν το μισογκρεμισμένο κτίριο που φέρεται να δολοφονήθηκε η 27χρονη Αναστάζια στην Κω και εντόπισαν ένα παπούτσι, μπλουζάκι και τα τσιγάρα της 27χρονης.

Κλιμάκιο της Ασφάλειας έφτασε στο μισογκρεμισμένο σπίτι στο χωράφι όπου βρέθηκε το άψυχο σώμα της 27χρονης Αναστάζια.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του MEGA, αυτό είναι το μέρος όπου φέρεται να δολοφονήθηκε η άτυχη κοπέλα από τον 32χρονο με καταγωγή από το Μπαγκλαντές.

Κως | Το μισογκρεμισμένο σπίτι όπου μαρτύρησε η Αναστάζια
Οι Αρχές περισυνέλεξαν στοιχεία που το αποκαλύπτουν. Συγκεκριμένα, σε ένα σημείο έχει σπάσει ένας φράχτης και υπάρχουν φρέσκα σπασίματα από το βάρος.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, από αυτό το σημείο και ενώ η 27χρονη είχε χάσει τις αισθήσεις της, ο 32χρονος την ανέβασε στο μηχανάκι και ξεκίνησαν τη διαδρομή προς το σημείο όπου βρέθηκε τελικά η σορός της.

Σε αυτή τη διαδρομή, βρήκαν το παπούτσι, το μπλουζάκι και τα τσιγάρα της 27χρονης κοπέλας. Αυτά ήταν τα ευρήματα που οδήγησαν τις Αρχές στο σημείο που βρέθηκε τελικά το πτώμα.

Τα βίντεο ντοκουμέντα με τις κινήσεις του 32χρονου αναλύονται, με τις αντιφάσεις του να προβληματίζουν.

Ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές ζει στην Ελλάδα τα τελευταία 11 χρόνια. Οι ψίθυροι για διακίνηση ναρκωτικών από εκείνον είχαν αρχίσει στην τοπική κοινωνία πριν από χρόνια.

Το προφίλ του

Ο 32χρονος πέρασε στην Ελλάδα το 2012 και ζούσε στην Κω τα τελευταία πέντε χρόνια. Δούλευε στα χωράφια, καθάριζε κήπους, ενώ τους τελευταίους μήνες ήταν άνεργος.

Η τελευταία του δουλειά ήταν σε οικοδομή του νησιού μαζί με τον συγκάτοικό του από το Πακιστάν.

"Δύο μήνες ήμασταν μαζί. Πριν δεν ξέρω πού ήταν. Ήρθε εδώ μου λέει ‘Σε παρακαλώ. Δεν έχω σπίτι, δεν έχω φαγητό. Έλα να μείνουμε μαζί’. Έναν μήνα ήταν σπίτι (δε δούλευε) μου έδινε μόνο 100 ευρώ και τίποτα άλλο".

Ο 32χρονος συνελήφθη από την αστυνομία την περασμένη εβδομάδα ως ύποπτος για την αρπαγή της Αναστάζια.

Πηγή: THETOC

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ