Follow us

Spetses Classic Yacht Regatta 2023 | Λαμπερή έναρξη με ένα Welcome Party στο Poseidonion Grand Hotel

Στο Welcome Party παραβρέθηκαν εκλεκτοί καλεσμένοι και εκπρόσωποι του διεθνούς και εγχώριου jetset.

MissBloom TEAM
Regatta Party

Με ένα ξεχωριστό και γεμάτο κοσμοπολίτικη διάθεση Welcome Party στο εμβληματικό Poseidonion Grand Hotel, δόθηκε την Πέμπτη 22 Ιουνίου το σύνθημα της έναρξης του Spetses Classic Yacht Regatta 2023.

Ο πιο αναγνωρισμένος αγώνας κλασικών σκαφών σε εγχώριο επίπεδο και ένας από τους σημαντικότερους διεθνώς, διοργανώνεται κάθε χρόνο από τον Ναυτικό Όμιλο Ελλάδος (NOE) με την υποστήριξη του Ναυτικού Ομίλου Σπετσών (ΝΟΣΠ), αποτελώντας το κορυφαίο σημείο συνάντησης για τους λάτρεις της ιστιοπλοΐας.

Spetses Classic Yacht Regatta 2023 | Λαμπερή έναρξη με ένα Welcome Party στο Poseidonion Grand Hotel
H Βίκυ Καγιά, επίτιμη προσκεκλημένη της Moët & Chandon

Εκλεκτοί καλεσμένοι και εκπρόσωποι του διεθνούς και εγχώριου jetset βρέθηκαν στη διάσημη βεράντα του ιστορικού ξενοδοχείου -τοπόσημου των Σπετσών, όπου είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα ποτήρι παγωμένη σαμπάνια Moët & Chandon, καθώς και signature cocktails από τη Belvedere Vodka, συνοδευμένα από finger foods που επιμελήθηκε ειδικά για την περίσταση η έμπειρη ομάδα του Poseidonion Grand Hotel.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς οι προσκεκλημένοι ενημερώθηκαν ακόμη για το ανανεωμένο πρόγραμμα των αγώνων, αλλά και τις παράλληλες λαμπερές εκδηλώσεις ολόκληρου του τριημέρου.

Regatta Party 2
Γιάννης Αρτινός, Βίκυ Καγιά, Αντώνης Γεραντώνης, Cristiano Talassi, Μαρίνα Κουταρέλλη

Επίτιμη προσκεκλημένη της Moët & Chandon ήταν το διάσημο μοντέλο και παρουσιάστρια, Βίκυ Καγιά, ενώ τη Belvedere Vodka εκπροσώπησε το διεθνούς φήμης μοντέλο, Γιώργος Καράβας.

Regatta Party 1
Phoebe Murray, Τζόση Βιτζηλαίου, Γιώργος Καράβας, Μίκα Χούντα, Σταύρος Σχετάκης

Την εκδήλωση όπως κάθε χρονιά τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Ελλάδος Γιώργος Προκοπίου και η Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του SCYR 2023 Λίζα Σταθάτου, καθώς και οι: Κωνσταντίνος Σαραντόπουλος, Μιχάλης Στασινόπουλος, Κατερίνα Κατώπη, Χριστόφορος Στράτος και πολλοί άλλοι.

Regatta Party 3
Αντώνης Παναγιωταρέας, Μάγδα Βαρδαξή, Χριστόφορος Στράτος, Χάρης Γιακουμάτος

Λίγο νωρίτερα πραγματοποιήθηκε το Skipper’s meeting στο Μουσείο Μπουμπουλίνας, ενώ αμέσως μετά η δράση μεταφέρθηκε στην πλατεία Ποσειδωνίου, όπου φιλοξενούνται τα περίπτερα των χορηγών της διοργάνωσης και αποτελεί παραδοσιακά σημείο συνάντησης τόσο των πληρωμάτων και των συμμετεχόντων, όσο και του πλήθους των επισκεπτών που παρευρίσκονται στο νησί.

Regatta Party 8
Χρυσιάννα Ανδριοπούλου και Δημήτρης Μαστρόκαλος

Regatta Party 4

Λίλιαν Δημητροπούλου και Ναταλία Αρσενικού

Regatta Party 7

Γιώργος Καράμπελας και Μανώλης Βορδώνης

Regatta Party 12

Κατερίνα Κατώπη και Γεωργία Παράσχου

Regatta Party 10

Μαλαματένια Παλατσίδη και Ελισσάβετ Τούλη

Regatta Party 5

Φραγκίσκος Λεμονής, Στέλλα Μουγκαλιάν, Αλέξανδρος Λεμονής

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ