Follow us

Η Συναυλία στον Κήπο | Από την τζαζ και την έθνικ μουσική στο body percussion

Ένα πολύχρωμο μουσικό ταξίδι στον Κήπο του Μεγάρου.

MissBloom TEAM
ανοιχτές πλατφόρμες

Ανοιχτές Πλατφόρμες – H συναυλία. Μια μουσική βραδιά στον Κήπο του Μεγάρου, έρχεται τη Δευτέρα 10 Ιουλίου στις 9 μ.μ., με τρία από τα πιο ταλαντούχα σχήματα που διακρίθηκαν στις Ανοιχτές Πλατφόρμες του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών (είσοδος ελεύθερη). Μια αφορμή να γνωρίσουμε τη δουλειά Ελλήνων και ξένων ανερχόμενων καλλιτεχνών σε ένα live που θα μας κάνει να παρασυρθούμε από τον ρυθμικό ήχο των Bodyterranean και του body percussion, να αφεθούμε στη γλυκιά γοητεία της έθνικ ομάδας Argalios και να ταξιδέψουμε σε ήρεμα τζαζ μονοπάτια με την Blend Orchestra.

Οι Ανοιχτές Πλατφόρμες είναι μια πρωτοβουλία του Μεγάρου που στοχεύει στην ανάδειξη νέων καλλιτεχνών μέσα από φυσικές και διαδικτυακές ακροάσεις. Πραγματοποιείται πλαίσιο του κύκλου ΓΕΦΥΡΕΣ και υλοποιείται σε συνεργασία με την Ένωση Δικαιούχων Έργων Μουσικής (ΕΔΕΜ).

Οι εκδηλώσεις του Κήπου πραγματοποιούνται με τη χορηγία της MOTOROIL.

Bodyterranean – Simone Mongelli
Το Bodyterranean γεννήθηκε στην Αθήνα, ύστερα από μακρόχρονη έρευνα του Simone Mongelli πάνω στο πάντρεμα της παραδοσιακής μουσικής της Ελλάδας και της Ιταλίας με τη σύγχρονη γλώσσα της body music. Κυκλοφόρησε αρχικά ως μουσικό άλμπουμ και μετά έγινε μουσικοκινητική παράσταση με τη συμμετοχή μιας ομάδας νέων μουσικών και χορευτών που πέρασαν από εντατική εκπαίδευση για την απόδοση του έργου. Το Bodyterranean έχει
παρουσιαστεί σε σημαντικά θέατρα και φεστιβάλ στην Ελλάδα και την Ιταλία, λαμβάνοντας ενθουσιώδη σχόλια από κοινό και κριτικούς.

Ο μουσικός κρουστών, body music performer και δάσκαλος, Simone Mongelli, είναι αριστούχος της εθνομουσικολογίας (Ιταλία) και των παραδοσιακών κρουστών (Ελλάδα). Έχει βραβευτεί ως μουσικός στην Ιταλία και την Ελλάδα και έχει προσωπική δισκογραφία. Με τα χρόνια δημιούργησε μια έντονα προσωπική γλώσσα, βασισμένη κυρίως στη μελέτη και τη γνώση των παραδοσιακών ρυθμών και ήχων. Έχει συνεργαστεί με πλήθος μουσικούς,
συνθέτες, ηθοποιούς, χορευτές και εικαστικούς καλλιτέχνες σε Ευρώπη και ΗΠΑ.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Simone Mongelli | σύλληψη, σκηνοθεσία, ενορχηστρώσεις, body percussion, φωνητικά
Σίσσυ Πιντέλα | body percussion, φωνητικά, χορός
Φώτης Φωτόπουλος | body percussion, φωνητικά
Λήδα Δουμουλιάκα | body percussion, τραγούδι, χορός
Ναταλία Λαμπαδάκι | τραγούδι, body percussion, φωνητικά
Μιχάλης Κωτσόγιαννης | φωνητικά, body percussion, τραγούδι
Σάββας Καισαρίτης | ήχος
Κωνσταντίνα Κρίγκου | κοστούμια

Χορηγοί Επικοινωνίας
ATTICA MEDIA GROUP, CULTURENOW.GR, CNN.GR, MONOPOLI.GR,
IN2LIFE.GR, NEWSBEAST.GR, ARTANDLIFE.GR, METEO.GR

Πληροφορίες
210 72 82 333 | www.megaron.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ