Follow us

Όταν η Τζένη Καρέζη αποφάσισε να ακούσει τη φωνή μέσα της

"Μόλις πάτησα το μυθικό αυτό σανίδι, άρχισα να λιώνω. Δε με κρατάγανε τα πόδια μου", ακούμε να λέει η αγαπημένη ηθοποιός για την πρώτη επαφή της με το θέατρο στη νέα καμπάνια της μπύρας ΜΑΜΟΣ.

MissBloom TEAM
καρεζη Finos Films

Υπήρξε μια από τις πιο γνωστές και αγαπημένες ηθοποιούς του θεάτρου και του κινηματογράφου. Κι όμως, η Τζένη Καρέζη θα μπορούσε να έχει μια εντελώς διαφορετική πορεία εάν δεν είχε αποφασίσει να τολμήσει να κυνηγήσει το όνειρό της. Ο πατέρας της, Κωνσταντίνος Καρπούζης, ήταν γυμνασιάρχης και μαθηματικός και δεν έβλεπε με καλό μάτι την αγάπη της μοναχοκόρης του για το θέατρο. Όμως η νεαρή Τζένη, σε ηλικία 21 ετών και παρά την αρνητική στάση του πατέρα της πήρε την απόφαση να δώσει εξετάσεις και να εισαχθεί στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου από όπου αποφοίτησε το 1954 με άριστα!

Η συνέχεια είναι γνωστή σε όλους... Τα πιο όμορφα μάτια της ελληνικής σόουμπιζ κατάφεραν να λάμψουν σε σημαντικές θεατρικές παραστάσεις και δεκάδες κινηματογραφικές ταινίες και το ταλέντο της ηθοποιού αποθεώθηκε από κοινό και κριτικούς. Η απόφαση να αφιερώσει τη ζωή της στο θεατρικό σανίδι, αυτό που όταν το πάτησε ένιωσε να "λιώνει" όπως λέει η ίδια χαρακτηριστικά, ήταν κάτι που δεν μετάνιωσε ποτέ.

Γιατί αυτό συμβαίνει όταν κάποιος αποφασίζει να ακούσει τη φωνή που μιλάει μέσα του και τον ωθεί να εστιάσει στο πάθος του, να δοκιμάσει, να τολμήσει οποιοδήποτε νέο ξεκίνημα! Όλοι έχουμε ακούσει αυτές τις φωνές λίγο πριν βάλουμε έναν στόχο. Υπάρχουν, βέβαια, και οι άλλες φωνές, αυτές που προκαλούν φόβο, ανασφάλεια, άγχος ή αμφιβολία λίγο πριν ανοίξουμε πανιά.

Διάβασε περισσότερα στο madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ