Follow us

Ο όμιλος Domes Resorts ανοίγει το καινούργιο ξενοδοχείο του στην Μύκονο

Το πολυαναμενόμενο adults-only ξενοδοχείο στο νησί της Μυκόνου σηματοδοτεί τον επόμενο σημαντικό σταθμό της Domes προς τη δυναμική επέκτασή της στην Ευρώπη.

MissBloom TEAM
ξενοδοχειο

Η Domes, αποτελώντας έναν από τους πιο αναγνωρισμένoυς luxury lifestyle ξενοδοχειακούς ομίλους, με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει το άνοιγμα του νέου της ξενοδοχείου, Domes Noruz Mykonos, το οποίο αποτελεί πολύ σημαντικό βήμα για την επέκτασή της, καθώς βρίσκεται στην "Μέκκα" της νυχτερινής ζωής, την Μύκονο.

Με την νέα συνεργασία με την Bain Capital Special Situations το adults-only ξενοδοχείο, που βρίσκεται στον Άγιο Στέφανο, μόλις 10' λεπτά απ’ την κοσμοπολίτικη Χώρα, προσφέρει στους επισκέπτες μία εκλεπτυσμένη, adults-only εμπειρία, δίνοντας έμφαση στον ίδιο τον προορισμό.

Ο όμιλος Domes σηματοδοτεί με το νέο αυτό άνοιγμα, το επόμενο βήμα στην διεύρυνση του χαρτοφυλακίου του, έχοντας ήδη παρουσία μέχρι στιγμής σε προορισμούς όπως η Κέρκυρα, η Κρήτη, η Μήλος, η Ζάκυνθος, η Χαλκιδική και η Πορτογαλία.

Έτοιμο να καλωσορίσει τους πρώτους επισκέπτες στις 6 Ιουλίου 2023, το Domes Noruz Mykonos αποτελούμενο από 38 σουίτες, βρίσκεται δίπλα στο κέντρο του νησιού, το οποίο φημίζεται για την έντονη κουλτούρα και τον κοσμοπολίτικο χαρακτήρα του. Το ξενοδοχείο συνδυάζει αρμονικά τον έντονο χαρακτήρα της Μυκόνου με vibrant ήχους να κυριαρχούν καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας που συμπληρώνονται με την υπέροχη θέα στο Αιγαίο.

Το διακεκριμένο αρχιτεκτονικό γραφείο Urban Soul Projects έχει σχεδιάσει το ξενοδοχείο, εμπνευσμένο από το φυσικό τοπίο και την χαρακτηριστική κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική. Στο εσωτερικό κυριαρχούν κυρίως γήινοι και λευκοί χρωματικοί τόνοι, τους οποίους συμπληρώνουν μοναδικά τα στοιχεία από ρατάν, φυσικό ξύλο, πέτρα και δροσερά υφάσματα. Η "καρδιά" του ξενοδοχείου χτυπάει στην κεντρική πισίνα, όπου οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν μουσικές επιλογές από γνωστούς DJs με την συνοδεία των signature cocktails.

Διάβασε περισσότερα στο madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ