Follow us

Άγιος Παντελεήμονας | Κουβανή τρανς το θύμα της άγριας δολοφονίας - Ηταν χορεύτρια σε γνωστό νυχτερινό μαγαζί

Σε Κουβανή τρανς ανήκει η σορός που βρέθηκε στον Άγιο Παντελεήμονα με τραύματα από μαχαίρι.Την ταυτότητά της έκανε γνωστή η οργάνωση Red Umbrella Athens.

δολοφονία iStock

Σε 46χρονη Κουβανή τρανς ανήκει, σύμφωνα με ανάρτηση στο facebook της Άννας Κουρουπού, ιδρυτικό μέλος της οργάνωσης Red Umbrella Athens, αλλά και του δημοσιογράφου Αντώνη Μποσκοΐτη η σορός που βρέθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στον Άγιο Παντελεήμονα με πολλαπλά τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές το θύμα ήταν άνδρας, αγνώστων σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες στοιχείων. Ωστόσο, λίγες ώρες αργότερα, άνθρωποι που τη γνώριζαν, μέσω αναρτήσεων στα social media, έκαναν γνωστό πως πρόκειται για τρανς γυναίκα από την Κούβα, η οποία βρισκόταν στην Ελλάδα τα τελευταία τέσσερα χρόνια και εργαζόταν ως χορεύτρια σε γνωστό νυχτερινό μαγαζί.

Η σορός της εντοπίστηκε μέσα σε λίμνη αίματος, σε ισόγειο διαμέρισμα στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα, στην οδό Φυλής και Μαγνησίας, από την σπιτονοικοκυρά που πήγε στο διαμέρισμα για να εισπράξει το ενοίκιο. Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις και ιατροδικαστής για να διαπιστώσουν τα ακριβή αίτια του θανάτου της, ενώ προανάκριση ανέλαβε για την υπόθεση η Διεύθυνση Ασφαλείας Αττικής.

Η ανάρτηση της Αννας Κουρουπού:

"Έχω μουδιάσει. Πριν 4 περίπου χρόνια ήρθε στην Αθήνα από την Κούβα. Κυνηγημένη από θεούς και δαίμονες. Πολύ δύσκολη ζωή. Κάπου άκουσε για το Red Umbrella Athens, έψαξε και μας βρήκε. Τι γλυκό βλέμμα είχε, παρ’ όλη την βαναυσότητα στη ζωή της ! Είπε πως της άρεσε να χορεύει. Την πήγα στη Marilou Fragiadaki, στις "Κούκλες”.

Όντως της άρεσε να χορεύει. Το μαγαζί έγινε η ζωή της. Έλαμπε πλέον. Σύρθηκε απ’ την άκρη του κόσμου, για να βρει ευτυχία σε μια μικρή σκηνή. Να νιώθει ελεύθερη.

Σήμερα βρέθηκε σφαγμένη στο διαμέρισμα που νοίκιαζε… Λες και δεν χωρούσε η ευτυχία σε αυτό το πλάσμα. Ένα ακόμη τρανς άτομο νεκρό. Σ’ ένα πολύ μακρύ κατάλογο.

Δεν γνωρίζω ακόμη αν ήταν ρατσιστικό το κίνητρο – δεν γνωρίζουμε καμία συνθήκη ακόμη. Είμαι πεπεισμένη όμως πως αυτό το τέρας που υπάρχει παντού γύρω μας, καταβάλλει μηδενική προσπάθεια, με σφοδρή απέχθεια, να αφήσει μια ζωή στη μέση της.

Είναι τόσο απροστάτευτο ένα θύμα, όπως η Ιβάνκα. Να βρεις τον πιο όμορφο ουρανό ψυχή μου. Και να χορεύεις…".

O δημοσιογράφος Αντώνης Μποσκοΐτης, έγραψε, στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook: "Μέχρι στιγμής δεν ξέρουμε πως και τι συνέβη ακριβώς, αν πρόκειται για έγκλημα ρατσιστικών κινήτρων ή για έγκλημα άλλου τύπου. Το ζήτημα είναι πως ένας νέος ταλαντούχος συνάνθρωπος μας, που δεν είχε και την καλύτερη ζωή εκεί που γεννήθηκε, έπεσε θύμα φρικτής δολοφονίας. Κοίτα να δεις που όλως τυχαίως το μεσημέρι έλεγα του Θανάση Λάλα στο meeting πόσο ενδιαφέρουσα θα ήταν μια συνέντευξη μαζί της. Καημένη Ιβάνκα, άτυχο πλάσμα. Το χειρότερο είναι πως αν δεν ήταν κάπως famous, λόγω της παρουσίας της στις "Κούκλες”, μπορεί να μη μαθαίναμε ποτέ για τον τρόπο που έφυγε".

Πηγή: THETOC

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ