Follow us

Αγ. Παντελεήμονας | Πάλεψε για την ζωή της η Κουβανή τρανς - Σκληρή η δολοφονία της

Ο αριθμός των επισκεπτών στο διαμέρισμα της 46χρονης φαίνεται να ήταν μεγάλος, με τους αστυνομικούς να αναζητούν υλικό από κάμερες ασφαλείας, προκειμένου να ανακαλύψουν τον δολοφόνο ή τους δολοφόνους της Αννας.

Κολομβιανή τρανς THETOC

Ένας ή δύο δολοφόνοι; Τον "σφαγέα" της 46χρονης διεμφυλικής Άννας Ιβάνκοβα από την Κούβα, σε άτομα του στενού φιλικού και περιστασιακού περιβάλλοντος, με τα οποία είχε συχνές επαφές, αναζητούν τα στελέχη του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής. Ο αριθμός των επισκεπτών στο διαμέρισμα του θύματος φαίνεται να ήταν μεγάλος και σε καθημερινή βάση, με τους αστυνομικούς να αναζητούν υλικό από κάμερες ασφαλείας της περιοχής του Άγιου Παντελεήμονα, προκειμένου να εντοπίσουν τον δολοφόνο.

Στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, έγινε προσπάθεια συλλογής γενετικού υλικού και αποτυπωμάτων, πάνω από το σώμα του θύματος και από πιθανά σημεία που μπορεί να "έπιασε" ο δολοφόνος. Σε περίπτωση που τα γενετικά αποτυπώματα ταυτοποιούνται σε πολλά και διαφορετικά σημεία του χώρου του εγκλήματος, τότε συγκεντρώνουν και περισσότερες πιθανότητες να ανήκουν στον δράστη και θα βοηθήσουν τις αστυνομικές έρευνες, όταν υπάρξει ύποπτος για την διάπραξή του.

"Σφαγείο" η σκηνή εγκλήματος

Τα στελέχη του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής, που μπήκαν στον χώρο του εγκλήματος, τον παρομοίασαν με "σφαγείο", με ένα αιματοβαμμένο "τοπίο". Υπήρχαν αίματα και ίχνη πάλης σε όλους τους χώρους του σπιτιού. Ο δολοφόνος έμοιαζε να κυνηγούσε και να έπληττε το θύμα όταν κατάφερνε να το προσεγγίζει, ενώ η 46χρονη αντιστεκόταν σθεναρά στις δολοφονικές προθέσεις του. Το θύμα βρισκόταν ημίγυμνο στον χώρο του σαλονιού. Έφερε πολλαπλά τραύματα, από αιχμηρό αντικείμενο, κάτι που θα μπορούσε να ήταν και μαχαίρι, στο κεφάλι, τον λαιμό το στήθος και την πλάτη. Τα θανατηφόρα τραύματα, φαίνεται να ήταν αυτά που έπληξαν το θύμα στον λαιμό.

Στο διαμέρισμα φαίνεται να υπάρχουν ίχνη έρευνας μετά τη δολοφονία, χωρίς προς το παρόν να έχει διαπιστωθεί αν έχει αφαιρεθεί κάτι ή αν η έρευνα είναι "σκηνοθετημένη". Ο δράστης φαίνεται να διέφυγε από το παράθυρο του ισόγειου διαμερίσματος.

Ο χρόνος θανάτου της 46χρονης, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, προσδιορίζεται το βράδυ της Κυριακής προς ξημερώματα Δευτέρας, αρκετές ώρες πριν από τον εντοπισμό της, στις 19:40 το απόγευμα της Δευτέρας, όταν εντοπίστηκε από την ιδιοκτήτρια του διαμερίσματος, η οποία άνοιξε με τα δικά της κλειδιά. Την αναζήτησε για να εισπράξει τα κοινόχρηστα κα βρέθηκε μπροστά σε αυτό το αποτρόπαιο έγκλημα.

Σημειώνεται ότι το απόγευμα της Κυριακής, η 46χρονη είχε αναρτήσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φωτογραφία της από παραλία της Αττικής.

"Κούκλες" και Athens Pride

Το θύμα της δολοφονίας, βρισκόταν τα τελευταία 4 χρόνια στη χώρα μας. Ήταν γνωστή ακτιβίστρια της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας, συμμετείχε στο τελευταίο Athens Pride ενώ εμφανιζόταν και ως performer στο γνωστό club "Κούκλες", στη λεωφόρο Συγγρού. Διέμενε στο ισόγειο διαμέρισμα της οδού Φυλής, φιλοξενώντας κατά καιρούς άλλα διεμφυλικά άτομα που ήταν άστεγα.

Την αποκάλυψη της ταυτότητας του θύματος, έκαναν με ανάρτησή τους στο facebook, η Άννα Κουρουπού, ιδρυτικό μέλος της οργάνωσης Red Umbrella Athens, αλλά και ο δημοσιογράφος Αντώνης Μποσκοΐτης.

Η ανάρτηση της Άννας Κουρουπού:

"Έχω μουδιάσει. Πριν 4 περίπου χρόνια ήρθε στην Αθήνα από την Κούβα. Κυνηγημένη από θεούς και δαίμονες. Πολύ δύσκολη ζωή. Κάπου άκουσε για το Red Umbrella Athens, έψαξε και μας βρήκε. Τι γλυκό βλέμμα είχε, παρ’ όλη την βαναυσότητα στη ζωή της! Είπε πως της άρεσε να χορεύει. Την πήγα στη Marilou Fragiadaki, στις "Κούκλες”. Όντως της άρεσε να χορεύει. Το μαγαζί έγινε η ζωή της. Έλαμπε πλέον. Σύρθηκε απ’ την άκρη του κόσμου, για να βρεί ευτυχία σε μια μικρή σκηνή. Να νιώθει ελεύθερη. Σήμερα βρέθηκε σφαγμένη στο διαμέρισμα που νοίκιαζε… Λες και δεν χωρούσε η ευτυχία σε αυτό το πλάσμα. Ένα ακόμη τρανς άτομο νεκρό. Σ’ ένα πολύ μακρύ κατάλογο".

Πηγή: THETOC

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ