Follow us

Έζησα την απόλυτη εμπειρία ευεξίας και χαλάρωσης στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής

Οι καλοκαιρινές μου διακοπές στο Cora Hotel & Spa Resort στην Χαλκιδική.

MissBloom TEAM
Έζησα την απόλυτη εμπειρία χαλάρωσης στο Cora Hotel & Spa Resort στη Χαλκιδική

Για εμένα, η εύρεση του ιδανικού προορισμού για τις καλοκαιρινές μου διακοπές αποτελούσε ανέκαθεν μία ιεροτελεστία. Έτσι και φέτος, κάνοντας την καθιερωμένη έρευνα διακοπών, ανακάλυψα εκείνο το resort που από την πρώτη στιγμή με προϊδέασε πως θα μου χαρίσει την πιο ολοκληρωμένη εμπειρία χαλάρωσης. Λίγες γαλήνιες και απολαυστικές μέρες αργότερα, μπορώ να επιβεβαιώσω πως η επιλογή μου με δικαίωσε απόλυτα.

Μιλάω, φυσικά, για το Cora Hotel & Spa Resort στην Χαλκιδική, όπου βρέθηκα το προηγούμενο διάστημα αξιοποιώντας τις μέρες της άδειάς μου, και γύρισα στο γραφείο μου πιο "γεμάτη" και αναζωογονημένη από ποτέ.

Έζησα την απόλυτη εμπειρία ευεξίας και χαλάρωσης στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής

Πρόκειται για μία όαση χαλάρωσης που σου προσφέρει απλόχερα πολυτελείς και πρωτόγνωρες παροχές, σε ένα φυσικό τοπίο που σου κόβει την ανάσα. Τι άλλο θα μπορούσα να ζητήσω για τις διακοπές μου αυτό το καλοκαίρι; Τη στιγμή που πάτησα το πόδι μου στο καλαίσθητο lobby του ξενοδοχείου, ήταν σαν να άφησα απευθείας πίσω μου όποιους προβληματισμούς και σκέψεις είχα στην καθημερινότητά μου.

Cora Hotel & Spa Resort

Κατά τη διαμονή μου εκεί, έμεινα σε ένα από τα 181 υπέροχα δωμάτια - ορισμένα από τα οποία διαθέτουν και ιδιωτική πισίνα- με τη χαρακτηριστική bohemian chic αισθητική που κυριαρχεί σε όλους τους χώρους του πολυτελούς resort.

Cora Hotel & Spa Resort

Όπως φαντάζεσαι, αυτό για το οποίο ανυπομονούσα περισσότερο ήταν το spa, καθώς είχα ανάγκη να αποφορτιστώ πλήρως και να μπω και επισήμως σε mood διακοπών. Ευτυχώς για εμένα, το Cora Hotel & Spa Resort διαθέτει ένα "κρυφό" διαμάντι, το Elysium Spa. Εκεί η έμπειρη ομάδα των επαγγελματιών με μύησε στην απόλυτη γαλήνη και ευδαιμονία μέσα από μια τεράστια ποικιλία υπηρεσιών, όπως μασάζ, θεραπείες προσώπου και σώματος.

Cora Hotel & Spa Resort

Δεν παρέλειψα, ωστόσο, να αξιοποιήσω και τις υπόλοιπες παροχές του spa, όπως την εσωτερική πισίνα, τη σάουνα και το ατμόλουτρο/χαμάμ, θέλοντας να βιώσω την απόλυτη ανανέωση και αρμονία.

Cora Hotel & Spa Resort

Και αφού ολοκλήρωσα την περιποίησή μου, συνέχισα το self care ταξίδι μου, μέσα από τη μοναδική γαστρονομική εμπειρία που προσφέρει το Cora Hotel & Spa Resort. Τα τοπικά προϊόντα, η παράδοση της Χαλκιδικής και τα αρώματα της διεθνούς κουζίνας "δένουν" όλα αρμονικά στα δύο εστιατόρια του resort, το GAIA και το OCEANA a la carte. Πλούσιος μπουφές ή fine dining μεσογειακή κουζίνα, όποια και αν ήταν η διάθεση, υπήρχε μία λαχταριστή επιλογή για εμένα, σε απόσταση αναπνοής από το δωμάτιό μου.

Cora Hotel & Spa Resort

Και μετά το φαγητό, ακολουθεί ποτό. Οι δροσερές, καλοκαιρινές βραδιές "σβήνουν" με τον πιο μαγευτικό τρόπο στα τέσσερα bar του ξενοδοχείου. Απολαυστικά signature cocktails κάτω από τον έναστρο ουρανό της Χαλκιδικής, μου χάρισαν αυτή την ιδιαίτερη νότα, που ήθελα για το κλείσιμο κάθε ονειρικής μέρας.

Cora Hotel & Spa Resort

Φυσικά, όσο ήμουν εκεί φρόντισα να συλλέξω όσες περισσότερες εμπειρίες μπορούσα για να κάνω ακόμη πιο αξιομνημόνευτο το ταξίδι μου, μιας και το Cora διαθέτει μία πλούσια επιλογή από πρωτότυπες δραστηριότητες. Γευσιγνωσία ελιάς, wine tours, ιστιοπλοϊκές εκδρομές στα κρυστάλλινα νερά του Τορωναίου Κόλπου και εξερεύνηση των πιο ιδιαίτερων τοπίων της Κασσάνδρας είναι μερικές μόνο από τις εμπειρίες που θα πρότεινα ανεπιφύλακτα σε όποιον επισκεφθεί το resort.

Cora Hotel & Spa Resort

Κάθε ημέρα ήταν πραγματικά ξεχωριστή και θα τη θυμάμαι για πάντα, δίχως αμφιβολία. Το Cora Hotel & Spa Resort ήταν το τέλειο δώρο στον εαυτό μου: Μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ευεξίας που θα επέλεγα να ζήσω ξανά και ξανά.

Για περισσότερες πληροφορίες: https://www.coraresort.com/

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ