Follow us

Δολοφονία τρανς στον Αγ. Παντελεήμονα | Σε τρεις βασικούς υπόπτους οδηγούν τα αποτυπώματα

Αποτυπώματα τουλάχιστον 6 σεσημασμένων ατόμων εντοπίστηκαν στο ισόγειο διαμέρισμα "σφαγείο" της 46χρονης Αννας.

τρανς THETOC

Αποτυπώματα τουλάχιστον 6 σεσημασμένων ατόμων εντοπίστηκαν στο ισόγειο διαμέρισμα "σφαγείο" της 46χρονης διεμφυλικής Άννας Ιβάνκοβα, με τα τρία από αυτά να συγκεντρώνουν σοβαρές υποψίες διάπραξης του στυγερού εγκλήματος.

Τα στελέχη των συνεργείων της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών ταυτοποίησαν τα αποτυπώματα με συγκεκριμένα πρόσωπα, με τους αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής μέσω των φωτογραφιών να επιχειρούν την σύγκρισή τους με τον βασικό ύποπτο που αποτυπώνεται ευκρινώς σε κάμερα ασφαλείας να μπαίνει μαζί με το θύμα στην πολυκατοικία του Αγίου Παντελεήμονα, το μεσημέρι της περασμένης Δευτέρας.

Παράλληλα επιχειρούν τον εντοπισμό αυτών των έξι σεσημασμένων ατόμων, προκειμένου να τους λάβουν κατάθεση, αρχικά, και στην περίπτωση που ταυτοποιούνται γενετικά αποτυπώματα κάποιου από αυτούς, πάνω στη σορό της 46χρονης, στο ψαλίδι, στο κηροπήγιο και στην κάσα του παραθύρου από το οποίο διέφυγε, θα καταστεί κατηγορούμενος για την διάπραξη της άγριας δολοφονίας.

Αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση εκτιμούν πως ο δολοφόνος ήταν "τακτικός" επισκέπτης του διαμερίσματος της 46χρονης διεμφυλικής Άννας Ιβάνκοβα. Η σοκαριστική εικόνα του θύματος και τα τραύματά του, αναδεικνύουν είτε προσωπικό μένος του δράστη, είτε διαταραγμένη ψυχική κατάσταση σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αρμόδιων αστυνομικών. Η πλάτη του θύματος είναι "κεντημένη" με ψαλίδι, ενώ φέρει δύο βαθιά τραύματα στο λαιμό από το ίδιο ψαλίδι, και το κεφάλι της έχει αλλεπάλληλα τραύματα, πιθανόν με κηροπήγιο.

Σημειώνεται ότι οι αστυνομικοί είχαν εντοπίσει στη σκηνή του εγκλήματος ένα ψαλίδι, το οποίο φαίνεται να είναι το βασικό όργανο του εγκλήματος, με το οποίο προκλήθηκαν θανατηφόρα τραύματα στο λαιμό και το στήθος της 46χρονης.

Σημειώνεται πως ο ιατροδικαστής διαπίστωσε πως ο θάνατος προήλθε από αιμορραγικό σοκ.

Ο ιατροδικαστής έχει διαπιστώσει βάναυσα τραύματα και στο κεφάλι του θύματος με βαρύ αντικείμενο, πιθανόν από κηροπήγιο που φαίνεται να έχει βρεθεί στο διαμέρισμα. Με το ψαλίδι και με κάποια ζώνη φαίνεται να έχουν προκληθεί πολλαπλά τραύματα στην πλάτη της 46χρονης.

Oι κινήσεις του θύματος δείχνουν πως ο δολοφόνος είναι γνωστός της ή τουλάχιστον "τακτικός" επισκέπτης στο διαμέρισμά της.

Από την εξερεύνηση του χώρου, τα στελέχη της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, έχουν εντοπίσει πολλά αποτυπώματα και γενετικό υλικό. Βασικό είναι το DNA σε τρία χρησιμοποιημένα προφυλακτικά. Κάποια από τα γενετικά αποτυπώματα έχουν εντοπιστεί σε επίμαχα σημεία, όπως στο ψαλίδι, στα υπόλοιπα αντικείμενα όπως και στην κάσα του παραθύρου από το οποίο φέρεται να διέφυγε ο δολοφόνος.

Πηγή: THETOC

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ