Follow us

Τα πανίσχυρα φορητά ηχεία που δεν θα αποχωρίζεσαι αυτό το καλοκαίρι

Sonos Roam SL και Sonos Move θα χαρίσουν extra vibes σε κάθε καλοκαιρινή στιγμή σου.

MissBloom TEAM
Τα πανίσχυρα φορητά ηχεία που δε θα αποχωρίζεσαι αυτό το καλοκαίρι

Είναι γεγονός πως αν μία εποχή θεωρείται άρρηκτα συνδεδεμένη με το "έξω", αυτή είναι αναμφίβολα το καλοκαίρι. Βεράντες, ταράτσες, πάρκα και παραλίες έχουν την τιμητική τους, αφού όλο και κάποια έξοδο θα οργανώσεις εκεί, είτε με τον αγαπημένο σου για romance, είτε με την παρέα σου για fun, ή ακόμη και μόνη σου με φόντο ηλιοβασίλεμα.

Όπως και αν επιλέξεις να περάσεις τον χρόνο σου τους πιο ηλιόλουστους και ξέγνοιαστους μήνες του χρόνου, κάποια gadgets θα είναι πάντα μαζί σου, κάνοντας τις εμπειρίες σου ακόμη πιο ιδιαίτερες. Ο λόγος, για το Sonos Roam SL και το Sonos Move, τα πανίσχυρα φορητά ηχεία που, δικαίως, θεωρούνται must για τις διακοπές σου- και όχι μόνο.

Sonos Roam SL

Αυτό το ηχείο θα σε συνοδεύσει στις πιο αυθόρμητες, μουσικές σου περιπέτειες, εντός και εκτός σπιτιού, κάνοντας την ευελιξία πιο προσιτή από ποτέ. Μάλιστα, ο εκπληκτικής ποιότητας ήχος του το καθιστά ιδανικό "σύμμαχο" τόσο σε εσωτερικούς χώρους, όσο και σε κάποια από τις summer εξόδους σου.

Τα πανίσχυρα φορητά ηχεία που δεν θα αποχωρίζεσαι αυτό το καλοκαίρι

Με το Sonos Roam SL μπορείς να απολαύσεις ώρες μουσικής, ραδιοφώνου και τα αγαπημένα σου audiobooks, όπου και αν βρίσκεσαι, χάρη στη μεγάλης διάρκειας επαναφορτιζόμενη μπαταρία του που χαρίζει έως και 10 ώρες συνεχόμενης αναπαραγωγής, με μία μονάχα φόρτιση.

Αν βρίσκεται στο σπίτι, μπορείς να χρησιμοποιήσεις το WiFi ενώ αν είσαι έξω, να συνδεθείς μέσω Bluetooth. Ακόμη, μπορείς να κάνεις ατελείωτο music streaming στις πιο δημοφιλείς υπηρεσίες και να ελέγξεις εύκολα τον ήχο με την εφαρμογή Sonos και το Apple AirPlay 2.

Sonos

Και το καλύτερο; Μπορείς να παίρνεις το Sonos Roam SL μαζί σου στην παραλία ή σε κάποιο pool πάρτι, χωρίς να ανησυχείς για τη φθορά ούτε στο ελάχιστο. Και αυτό γιατί ο αδιάβροχος σχεδιασμός με αντοχή στην πτώση έχει βαθμολογία IP67 και μπορεί να βυθιστεί σε ένα μέτρο νερού για έως και 30 λεπτά.

Sonos

Sonos Move

Αν ψάχνεις για κάποιο "έξυπνο" gadget που θα κάνει τη ζωή σου πιο εύκολη αυτό το καλοκαίρι, τότε το Sonos Move είναι ακριβώς αυτό που ζητάς.

Sonos

Αυτό το άκρως δημοφιλές ηχείο με τις απεριόριστες δυνατότητες υποστηρίζει περισσότερες από εκατό υπηρεσίες streaming, φωνητικούς βοηθούς (στις περιοχές όπου είναι διαθέσιμοι), AirPlay2 και πολλά περισσότερα, αποδίδοντας εξαιρετικό ήχο που βελτιστοποιείται αυτόματα ανάλογα με τον χώρο στον οποίο βρίσκεται, χάρη στην τεχνολογία Trueplay.

Sonos

Το απίστευτα βαθύ μπάσο και ένα ευρύ, ισχυρό ηχητικό πεδίο γεμίζουν με μουσική ακόμα και τους εξωτερικούς χώρους όπως το μπαλκόνι ή την αυλή σου, ενώ το κομψό design του το καθιστά ως μία απόλυτα καλαίσθητη προσθήκη στο σπίτι σου- ναι, θα γίνει η ιδανική παρέα σου και στο home gym σου τις ώρες που ασκείσαι.

Sonos

Με το Sonos Roam SL να σου προσφέρει σύγχρονα features με τον πιο προσιτό τρόπο και το Sonos Move να εστιάζει στα "smart" χαρακτηριστικά, υπάρχει ένα ηχείο για κάθε ανάγκη και προτίμησή σου.

Αυτό το καλοκαίρι, απόλαυσε περισσότερο από ποτέ τις στιγμές σου με ένα ηχείο Sonos, πάντα μαζί σου.

Μάθε περισσότερα στο https://www.damkalidis.gr/sonos.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ