Follow us

Η απίθανη ιστορία του τύπου που επισκέφθηκε 687 στάδια σε 47 χώρες

Ο Federico Roccio είναι ένας αυθεντικός ποδοσφαιρόφιλος.

MissBloom TEAM
roccio

H Eleonora Davi ανυπομονούσε για μία ρομαντική πρόταση γάμου κάπου στην Καραϊβική, η οποία εν τέλει έγινε στις κερκίδες του San Siro. Μάλλον βέβαια, ήξερε τι την περίμενε από τις πρώτες κιόλας μέρες της σχέσης της με τον Federico Roccio. Ο τύπος έχει επισκεφθεί 687 γήπεδα σε 47 διαφορετικές χώρες και ταυτόχρονα προλαβαίνει να είναι και ένας εξαιρετικός οικογενειάρχης. Το ιταλικό Esquire τον συνάντησε και του ζήτησε να εξηγήσει πώς έφτασε να κατορθώσει αυτό το εκπληκτικό επίτευγμα.

Πώς όμως τα κατάφερε ο Ιταλός; Ποια είναι η φιλοσοφία του πίσω από αυτή τη ζωή; "Στη ζωή όπως και στο groundhopping (κυνήγι γηπέδων) κάνεις θυσίες. Αφαίρεσα χρόνο και ενέργεια από την οικογένειά μου, από τη δουλειά μου, εγκατέλειψα να παρακολουθώ την αγαπημένη μου ομάδα, τη Μίλαν, κάθε σαββατοκύριακο για να ταξιδέψω στον κόσμο. Και μετά υπάρχουν και οι οικονομικές θυσίες. Δεν βγαίνω ποτέ έξω για φαγητό, πρέπει να εξοικονομώ χρήματα για να βάλω στην άκρη ένα μικρό κομπόδεμα με το οποίο θα πληρώσω τις χαμηλού κόστους πτήσεις και όλα τα υπόλοιπα, τα οποία προγραμματίζω καλά εκ των προτέρων."

Το ταξίδι του ξεκίνησε στην Αθήνα, καθώς ο τελικός του Champions League στην Αθήνα, ήταν η πρώτη ανάμνηση που κληρονόμησε από τον πατέρα του. Ο ίδιος αναφέρει: "Ήμουν 17 ετών και 11 μηνών, για ένα λεπτό δεν ήμουν ενήλικας. Τον επόμενο μήνα, άρχισα να περιοδεύω στα ιταλικά γήπεδα: Το πρώτο μου ταξίδι ήταν στο Λέτσε, με το τρένο, στη συνέχεια συνέχιζα στις κοντινότερες χώρες (Ελβετία, Γαλλία) και εκμεταλλευόμουν κάθε ευκαιρία για να "αγκιστρώσω" ποδοσφαιρικούς αγώνες στο πρόγραμμά μου. Από τα μπάτσελορ πάρτι δύο φίλων μου, στο Βίλνιους και την Μπρατισλάβα, μέχρι ένα πάρτι γενεθλίων στη Στοκχόλμη. Το 2016, η δημοφιλής εφαρμογή από εμάς τους groundhoppers με ανέδειξε τον Ιταλό με τα περισσότερα γήπεδα που έχω επισκεφθεί στον κόσμο. Μια υπερηφάνεια."

Διάβασε περισσότερα στο esquire.com.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ