Follow us

Tablet: το must-have item για τις διακοπές!

Tablet και στις καλοκαιρινές διακοπές; Δες 4+1 λόγους που πρέπει να το πάρεις μαζί σου.

MissBloom TEAM
PLAISIO TABLET MAIN

Βρισκόμαστε ήδη στα μέσα καλοκαιριού και αρκετοί έχουν πάρει μια γεύση από ελληνικό καλοκαίρι. Παρά τα αυξημένα κόστη, η εμπειρία να ξαπλώνεις κάτω από τα αρμυρίκια σε μια όμορφη θάλασσα ακούγοντας τον ήχο των τζιτζικιών προσφέρει τις πολυπόθητες στιγμές χαλάρωσης που έψαχνες όλο τον χρόνο.

Στην καλοκαιρινή σου ραστώνη λοιπόν, χρειάζεσαι μαζί και έναν σύντροφο που φημίζεται για την ευελιξία και τα πολυάριθμα πλεονεκτήματά του. Μιλάμε για το tablet το οποίο θα βελτιώσει τις καλοκαιρινές σου διακοπές, ακόμη και εάν δεν έχεις φανταστεί με ποιούς τρόπους θα το κάνει. Πάμε λοιπόν να εξερευνήσουμε παρέα 4+1 λόγους που καθιστούν το tablet must-have item για τις διακοπές.

Tablet: το must-have item για τις διακοπές!

Ψυχαγωγία εν κινήσει

Για να φτάσεις στο μέρος που έχεις επιλέξει φέτος να κάνεις διακοπές θα χρειαστεί να ταξιδέψεις ορισμένες ώρες. Κάνε το εικόνα: Έχεις περάσει το check-in και περιμένεις να επιβιβαστείς στην πτήση σου ή ανέβηκες στο πλοίο και βρήκες μια καλή θέση για τις επόμενες ώρες μέχρι να φτάσεις στο νησί. Πώς θα γεμίσεις αυτόν τον χρόνο; Με ψυχαγωγία! Ανοίγεις το tablet και μπορείς να απολαύσεις μια ταινία ή την αγαπημένη σου σειρά, γεμίζοντας με τον καλύτερο τρόπο τις ώρες αυτές. Μπορείς πάλι να χαζέψεις στο Youtube ή να ακούσεις τη μουσική σου ή να παίξεις παιχνίδια. Μην ξεχνάς φυσικά ότι μπορείς να διαβάσεις και ένα βιβλίο. Αλλά για αυτό θα αναφερθούμε με λεπτομέρειες ακριβώς από κάτω..

Διαβάζοντας τα βιβλία σου

Η ανάγνωση των βιβλίων σου σε ένα tablet αποτελεί μια εύχρηστη και άκρως πρακτική λύση σε σύγκριση με το κουβάλημά τους στη βαλίτσα σου. Με το tablet σου στο χέρι αποκτάς πρόσβαση σε μια τεράστια βιβλιοθήκη μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Αν και σίγουρα δεν σου προσφέρει την ίδια αίσθηση με το ξεφύλλισμα των σελίδων εντός έντυπου βιβλίου, χάρη στα ειδικά apps που υπάρχουν, η εμπειρία της ανάγνωσης πλησιάζει αρκετά σ’ αυτήν.

PLAISIO TABLET 3

Μπορείς να προσαρμόσεις εύκολα το μέγεθος της γραμματοσειράς, το χρώμα του φόντου, τον φωτισμό και ό,τι άλλο επιθυμείς ώστε να δημιουργήσεις ένα άνετο περιβάλλον διαβάσματος ειδικά για εσένα. Μην ξεχνάς ότι πρέπει να κάνεις τις απαραίτητες ρυθμίσεις και ανάλογα με το χώρο στον οποίο βρίσκεται. Άλλη φωτεινότητα χρειάζεται για παράδειγμα το βράδυ στο δωμάτιό σου και άλλη κάτω από τον καυτό καλοκαιρινό ήλιο.

Ένα ακόμη πλεονέκτημα που σου προσφέρει το tablet είναι οι έξτρα… λειτουργίες. Τι εννοούμε; Μπορείς να σημειώσεις εύκολα πάνω στο βιβλίο σου, να κρατήσεις ηλεκτρονικές σημειώσεις να αναζητήσεις συγκεκριμένες λέξεις και φράσεις κ.α. Επιπλέον, εάν για κάποιον λόγο κουραστείς ή δεν θέλεις να χρησιμοποιήσεις το tablet σου μπορείς να κάνεις εναλλαγή με το smartphone σου. Αυτό σημαίνει ότι μπορείς να ξεκινήσεις την ανάγνωση στο tablet σας και να τη συνεχίσεις στο smartphone σου ή και αντίστροφα, διασφαλίζοντας ότι δεν θα χάσεις τίποτα.

Φωτογραφίες και βίντεο

Οι καλοκαιρινές διακοπές είναι γεμάτες με στιγμές που αξίζει να απαθανατιστούν αλλά και να μοιραστούν με τους φίλους και την οικογένεια. Τα tablet διαθέτουν κάμερες υψηλής ανάλυσης κάτι που σου επιτρέπει να τραβάς εκπληκτικές φωτογραφίες και βίντεο όπου κι αν πας. Προφανώς το συγκεκριμένο μπορείς να το κάνεις και με το smartphone σου αλλά η μεγαλύτερη οθόνη θα σε διευκολύνει στον έλεγχο και την επεξεργασία του υλικού σου.

PLAISIO TABLET 4

Προγραμματισμός ταξιδιού

Η εποχή που έπαιρνες με το πατούσες το πόδι σου στο νησί έναν τουριστικό χάρτη της περιοχής έχουν περάσει. Όλες οι πληροφορίες βρίσκονται online και άμεσα προσβάσιμες. Έτσι, μπορείς να χρησιμοποιήσεις το tablet σου ως τον επίσημο ξεναγό σου. Βρες τις πιο όμορφες παραλίες για να κολυμπήσεις, τα καλύτερα τουριστικά αξιοθέατα για να επισκεφτείς και τα εστιατόρια με τα πιο νόστιμα πιάτα για να γευτείς. Σιγουρέψου για τις καιρικές συνθήκες που θα επικρατούν ώστε να μη χάσεις για παράδειγμα ένα όμορφο ηλιοβασίλεμα από τη συννεφιά και κράτα τακτοποιημένα και online όλα τα ταξιδιωτικά σου έγγραφα.

PLAISIO TABLET 5

Blogging και δημιουργία περιεχομένου

Ένα είσαι blogger τότε ένα tablet αποτελεί ένα ισχυρό εργαλείο για να εκφράσεις τη δημιουργικότητά σου. Θα βρεις μια πληθώρα εφαρμογών παραγωγής και επεξεργασίας περιεχομένου ενώ η μεγαλύτερη οθόνη του σε σχέση με το smartphone σου, θα σε διευκολύνει αρκετά στο χειρισμό τους. Τράβηξε υψηλής ανάλυσης βίντεο, βγάλε υψηλής ποιότητας φωτογραφίες και αφού τις επεξεργαστείς παρουσίασέ τα στους ακόλουθούς σου.

Καλές αγορές και καλές διακοπές!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ