Follow us

Στη Zara Home βρήκαμε τα πιο cute κομμάτια για το παιδικό δωμάτιο του μωρού σου

Τα items που χρειάζεσαι για να φτιάξεις τον πιο ονειρεμένο δωμάτιο για το μωρό σου.

MissBloom TEAM
Στη Zara Home βρήκαμε τα πιο cute κομμάτια για το παιδικό δωμάτιο του μωρού σου iStock

Ο ερχομός ενός μωρού στον κόσμο είναι, ομολογουμένως, ένα από τα πιο χαρμόσυνα γεγονότα στη ζωή ενός ανθρώπου. Από τους πρώτους κιόλας μήνες της εγκυμοσύνης η μέλλουσα μητέρα και ο μέλλοντας πατέρας ξεκινούν πυρετώδεις προετοιμασίες, ούτως ώστε όταν υποδεχθούν το παιδί τους στον κόσμο, να μπορούν να του προσφέρουν, απλόχερα, όλες τις ανέσεις. Το πρώτο βήμα αυτής της προετοιμασίας, που πλημμυρίζει ενθουσιασμό και ανυπομονησία για τους νέους γονείς, είναι, φυσικά, η διαμόρφωση του παιδικού δωματίου.

Το παιδικό δωμάτιο είναι ο χώρος που το μωράκι θα περνάει ένα μεγάλο διάστημα της μέρας του, παίζοντας, μπουσουλώντας και χουζουρεύοντας. Είναι η "φωλιά" που θα του παρέχει ασφάλεια και θαλπωρή, και που οι γονείς καλούνται να διακοσμήσουν με τέτοιο τρόπο έτσι ώστε να διαθέτει όλα τα απαραίτητα, αποπνέοντας παράλληλα γαλήνη.

Αυτή ακριβώς την πολύτιμη αίσθηση γαλήνης, στην πιο καλαίσθητη εκδοχή της, βρήκαμε στη συλλογή της Zara Home. Μοναδικά έπιπλα και διακοσμητικά που θα λατρέψει το μωράκι (αλλά και οι γονείς) και θα δημιουργήσουν μία ατμόσφαιρα ζεστασιάς στο παιδικό δωμάτιο.

Εμείς, συγκεντρώσαμε τα αγαπημένα μας -ultra cute- κομμάτια της συλλογής για να μπορείς και εσύ να διαμορφώσεις τον ιδανικό χώρο για το μωρό σου, προσιτά, και σου τα παρουσιάζουμε όλα παρακάτω:

Κουβέρτα φλις με αστέρια, Zara Home

Κορνίζα φωτογραφιών με καρδιές, Zara Home

Φωτιστικό αρκουδάκι, Zara Home

Ξύλινο μουσικό όργανο ξυλόφωνο, Zara Home

Ατομική θήκη οργάνωσης, Zara Home

Πολύχρωμη κρεμάστρα τοίχου, Zara Home

Μαριονέτα γουρουνάκι, Zara Home

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ