Follow us

Το καλοκαίρι μου με την friends' gang, θετικά vibes, και #sunsetinaglass

Plus, τα so-orange-right-now highlights των διακοπών.

sunset party istock

"Καλές μας διακοπές!” είπαμε με ένα στόμα, μια φωνή χθες το απόγευμα με τη Λένα -συνάδελφο και partner in crime στις after office εξόδους- τη στιγμή που τσουγκρίζαμε τα Aperol Spritz μας. Μπροστά μας, ο ήλιος χανόταν σκορπίζοντας ινσταγκραμικό βαθύ πορτοκαλί, και εμείς χανόμασταν στις μουσικές του Αperol Sunset in a Glass party σε cool beach bar της Αθηναϊκής Ριβιέρας. Στο λεπτό είχαν έρθει στην παρέα μας φίλοι και γνωστοί και τσουγκρίζαμε όλοι μαζί με τα Cheers! να "μιξάρονται" στον αέρα με τις επιλογές του dj set.

Το καλοκαίρι μου με την friends' gang, θετικά vibes, και #sunsetinaglass

So-orange-right-now highlight: Σε ανύποπτη στιγμή και ενώ πίνω το δεύτερο Aperol Spritz, βλέπω ένα αμφίβιο όχημα να βγαίνει από τη θάλασσα και... να μετατρέπεται σε DJ booth! Για λίγα δεύτερα νόμισα ότι το μυαλό μου έπαιζε παιχνίδια, αλλά όχι, τελικά το είδαν όλοι, τελικά ήταν εκεί, τελικά respect στο Aperol Spritz που έχει πάει τα beach parties σε άλλο λέβελ.

Aperol

Πες μου πού θα πας διακοπές, να σου πω σε ποια parties θα βρεθούμε

Είναι το "πού θα πας διακοπές;” και η δική σου αγαπημένη κουβέντα με την παρέα και τους συναδέλφους σου αυτή τη περίοδο; Τα νησιά, τα πλάνα διακοπών, τα room to let μπαίνουν στο πιο happy chat, γίνονται η αφορμή να σπάσεις τον πάγο όταν δεν ξέρεις καλά κάποιον, αλλά και ο genius τρόπος να μην συζητάς άλλο για τη δουλειά μετά τη δουλειά - με νιώθεις;

Προσωπικά, θα περάσω μια βόλτα από την αγαπημένη Πάρο όπου έχει εξοχικό μια καλή φίλη, και έχουμε ήδη πλανάρει τις απογευματινές μας εξόδους εντοπίζοντας τα Αperol Sunset in a Glass parties που παίζουν στο νησί. Αν βρεθείς και εσύ Πάρο, Κυκλάδες, Χανιά, κάπου αλλού στην υπόλοιπη Ελλάδα ή παραμείνεις στην εξωτική Αθηναϊκή Ριβιέρα, τσέκαρε τα Aperol Events κοντά σου, μπαίνοντας ΕΔΩ!

Aperol

Εντωμεταξύ, ονειρεύομαι Βαρκελώνη

Μεταξύ μας, αν κάτι μας σώζει μεσοκαλόκαιρο στην Αθήνα, είναι αυτές οι έξοδοι με τους φίλους, τα after office drinks, οι απρόσμενες συναντήσεις και (ναι, ναι) οι νέες γνωριμίες. Και κάπως έτσι, με το αγαπημένο μου ιταλικό Aperitif στο χέρι, η αντίστροφη μέτρηση για την ώρα που θα δείξω το εισιτήριο στο καράβι για Κυκλάδες ακούγεται σαν μελωδικό τικ τοκ, τικ τοκ, τικ τοκ.

So-orange-right-now highlight: Τικ τοκ είπα και θυμήθηκα- η Λένα είχε ήδη κάνει live στο TikTok της, ενώ φυσικά και είχε φωτογραφίσει τα χέρια μας να κρατάνε ένα Aperol Spritz και να φοντάρει πίσω το ηλιοβασίλεμα... Εννοείται ότι ανέβασε asap τη φωτό με το ηλιοβασίλεμα μέσα από τα ποτήρια μας και μπήκαμε στον διαγωνισμό για ένα -οκ, κρατήσου, λίγο εδώ- τριήμερο ταξίδι στη Βαρκελώνη, στο Primavera Sound Festival 2024.

Aperol

Θέλεις να πάρεις μέρος κι εσύ; Κάντο όπως η Λένα! O διαγωνισμός διαρκεί έως τις 20 Σεπτεμβρίου, οπότε προλαβαίνεις μια χαρά! Μπες ΕΔΩ για να μάθεις τα πάντα για τον διαγωνισμό (έχει και κάποια tips για να αυξήσεις τις πιθανότητες να κερδίσεις, αλλά... δεν στο είπα εγώ!).

Aperol

Πολύ χαίρομαι όταν μαθαίνω κάτι ωραίο και το μοιράζομαι, αλήθεια. Και να σου πω κάτι; Η ζωή είναι πολύ μικρή για να μην μοιράζεσαι τα σημαντικά. Για αυτό... χαλάρωσε, αφέσου, νιώσε, γέλα, απόλαυσε, γέμισε το καλοκαίρι σου με αγκαλιές, φίλους, γέλια, μουσικές, θετικά vibes, και υπέροχα Aperol Spritz στο ηλιοβασίλεμα. Cheers to Summer!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ