Follow us

Χορεύοντας με τους "Voodoo People" στο Release Athens Festival

Oι Prodigy ταρακούνησαν την Πλατεία Νερού σε μια συναυλία-γιορτή που απολαύσαμε από το VIP μπαλκόνι του opaponline.gr.

prodigy live at release

Πηγαίνοντας στην Πλατεία Νερού για τη συναυλία των Prodigy τα συναισθήματά μας ήταν ανάμεικτα. Ενθουσιασμός για τη μεγάλη επιστροφή τους στην Ελλάδα ύστερα από οκτώ χρόνια, μαζί όμως με νοσταλγία και θλίψη για την απουσία του σπουδαίου τραγουδιστή Keith Flint. Φεύγοντας από την Πλατεία Νερού με ένα τεράστιο χαμόγελο στα χείλη, νιώθαμε ότι όντως οι Prodigy "όχι μόνο επέστρεψαν, αλλά είναι εδώ για να διεκδικήσουν και πάλι το θρόνο τους", όπως πολύ εύστοχα γράφτηκε στον Τύπο, όταν πριν από περίπου 1,5 χρόνο ανακοίνωσαν ότι αρχίζουν πάλι τις συναυλίες.

Χορεύοντας με τους "Voodoo People" στο Release Athens Festival

Ήρθαν στο Athens Release Festival, στο πλαίσιο της περιοδείας τους για να γιορτάσουν τα 25 χρόνια από την κυκλοφορία του "The Fat of the Land” και να τιμήσουν τη μνήμη του Flint. Εμείς πήγαμε στο festival μαζί με το opaponline.gr – όπου βρίσκει κανείς τα αγαπημένα αριθμοπαιχνίδια του ΟΠΑΠ – που μας φιλοξένησε στο VIP μπαλκόνι του και απολαύσαμε ένα από τα κορυφαία live acts του πλανήτη.

prodigy release
prodigy release

Η εμφάνιση των Prodigy στη σκηνή προκάλεσε παραλήρημα. Κραυγές, χειροκροτήματα, δίνουν το σύνθημα και ξεκινά για μια βραδιά γεμάτη ενέργεια και ασταμάτητο χορό.

Το "Omen” είναι απλώς ο οιωνός για τι θα ακολουθήσει. Στο "Voodoo People” ο ήχος της ντραμς διαπερνά όλο μας το κορμί, ενώ στο εμβληματικό "Firestarter” νιώθουμε πραγματικά ότι είναι μαζί μας και ο αείμνηστος frontman των Prodigy, Keith Flint.

prodigy release

Υποκλινόμαστε στο "The Fat of the Land”, το οποίο οδήγησε το γκρουπ, χωρίς καμία υπερβολή, στην κορυφή του κόσμου.

"Breathe”, "Out Of Space”, "Smack My Bitch Up”, "Their Law” και πολλά ακόμα από τα κορυφαία τραγούδια που γέννησε η ηλεκτρονική μουσική ταρακούνησαν την Πλατεία Νερού, σε μια συναυλία - πραγματική γιορτή, από ένα θρυλικό συγκρότημα.

Primal Scream και Lip Forensics για "προθέρμανση"

Στις μεγάλες επιστροφές της βραδιάς εντάσσονται και οι Primal Scream, που είχαμε την τύχη να τους δούμε ξανά στην Αθήνα μετά από σχεδόν 15 χρόνια. Tο κορυφαίο συγκρότημα από τη Σκωτία μας χάρισε ένα καταιγιστικό live και, αναμφίβολα, η συνύπαρξή τους με τους Prodigy στο ίδιο festival δημιούργησε μία από τις σημαντικότερες βραδιές των τελευταίων -πολλών – ετών.

prodigy release

Τη βραδιά άνοιξε το ταλαντούχο ντουέτο των Lip Forensics. Ο Zade Adez και ο Kostas Ekelon ανέβηκαν στη σκηνή αποπνέοντας μυστήριο και …σκοτάδια και, για ακόμη μια φορά, μας προκάλεσαν με beats, ηλεκτρονικές ατμόσφαιρες, distorted φωνές, κιθάρες και χαοτικές μελωδίες.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ