Follow us

Σήμερα η κηδεία της Μαριάννας Βαρδινογιάννη - Σε στενό οικογενειακό κύκλο

Σήμερα, Τετάρτη, θα γίνει η κηδεία της Μαριάννας Βαρδινογιάννη, η οποία "έφυγε" σε ηλικία 80 ετών, αφήνοντας πίσω της σπουδαίο φιλανθρωπικό έργο.

Μαριάννα Βαρδινογιάννη NDP

Σήμερα, Τετάρτη, θα γίνει η κηδεία της Μαριάννας Βαρδινογιάννη, η οποία έφυγε από τη ζωή τη Δευτέρα, σε ηλικία 80 ετών, αφήνοντας πίσω της σπουδαίο φιλανθρωπικό έργο.

Η Μαριάννα Βαρδινογιάννη ήταν πρόεδρος της "Ελπίδας", του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Καρκίνο και πρέσβειρα Καλής Θελήσεως της UNESCO.

Μέχρι και σήμερα δεν είχε γίνει γνωστό το πότε και που θα γίνει η κηδεία της Μαριάννας Βαρδινογιάννη, παρά μόνο ότι θα τελεστεί σε στενό οικογενειακό κύκλο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η τελετή θα γίνει στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στην οικία Βαρδή Βαρδινογιάννη στην Εκάλη στις 9:30 το πρωί. Θα ακολουθήσει η ταφή στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών στις 11:00 το πρωί, επίσης σε στενό οικογενειακό κύκλο.

Μετά την είδηση του θανάτου της τη Δευτέρα, η οικογένεια Βαρδινογιάννη είχε ανακοινώσει πως η κηδεία και η ταφή θα είναι σε στενό οικογενειακό κύκλο.

"Με βαθύτατη θλίψη, η οικογένεια Βαρδή Ι. Βαρδινογιάννη ανακοινώνει ότι η αγαπημένη σύζυγος, μητέρα και γιαγιά, Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, Πρέσβυς Καλής Θελήσεως της UNESCO, Πρόεδρος του Σωματείου "Ελπίδα-Σύλλογος Φίλων παιδιών με καρκίνο” έφυγε από τη ζωή τη Δευτέρα 24 Ιουλίου 2023. Η εξόδιος ακολουθία και η ταφή θα πραγματοποιηθούν σε στενό οικογενειακό κύκλο", αναφέρει η ανακοίνωση από το Ίδρυμα Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη.

Πηγή: THETOC

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ