Follow us

Τόλμησε με πάθος

Η μπύρα ΜΑΜΟΣ με την καμπάνια της, "Ασίγαστες Φωνές", μας προτρέπει ν’ ακούμε τις "φωνές" που μας οδηγούν μπροστά.

MissBloom TEAM
ΜΑΜΟΣ

Αντλώντας έμπνευση από την πραγματική ιστορία του Πέτρου Μάμου, η μπύρα ΜΑΜΟΣ, είναι η πρώτη μπύρα που μιλά στη νέα καμπάνια της για όλες τις "ασίγαστες φωνές" που έχουμε μέσα μας, πριν κάνουμε το πρώτο βήμα.

Η ιστορία της μπύρας ΜΑΜΟΣ ξεκίνησε όταν ο ιδρυτής της, Πέτρος Μάμος, αψήφησε όλες εκείνες τις φωνές που έλεγαν "όχι". Εμπιστεύτηκε μόνο αυτές που έλεγαν "προχώρα" και ακολούθησε το πάθος του σ’ ένα ταξίδι μακρινό, δύσκολο αλλά και γενναιόδωρο, για να γίνει ο πρώτος Έλληνας διπλωματούχος Ζυθοποιός. Με τη φροντίδα, τη γνώση και το μεράκι του, έδωσε νέα πνοή στην ελληνική ζυθοποιία, με έμφαση στην ποιότητα και την καινοτομία. Εισήγαγε εξαιρετικές ποικιλίες βύνης, λυκίσκου και μαγιάς από τη Γερμανία και την Τσεχία και εξέλισσε τις παραδοσιακές συνταγές με δικές του τεχνικές. Το στοιχείο της μπύρας ΜΑΜΟΣ που τη χαρακτηρίζει σε αυτό το πέρασμα των χρόνων είναι η απλότητα και η αυθεντικότητα ενός παραδοσιακού προϊόντος, σε συνδυασμό με την ανώτερη ποιότητα και γεύση της. Ένα ταξίδι που σήμερα απολαμβάνουμε παγωμένο στο ποτήρι μας.

Στο νέο τηλεοπτικό σποτ ακούγονται οι φωνές της Τζένης Καρέζη, του Θόδωρου Αγγελόπουλου και της Ευτυχίας Παπαγιαννοπούλου, που έρχονται να επιβεβαιώσουν πως όταν τολμάς, ο δρόμος μπροστά σου είναι ανοιχτός και όλα είναι πιθανά. Η μπύρα ΜΑΜΟΣ αποτίει φόρο τιμής σ’ αυτούς τους σπουδαίους Έλληνες καλλιτέχνες που άφησαν το στίγμα τους, μ’ ένα έργο που σήμερα δεν θα είχαμε αν δεν είχαν κάνει και εκείνοι το πρώτο βήμα. Όπως άλλωστε και ο Πέτρος Μάμος.

Η ταινία συμπληρώνεται με ανθρώπους, καθημερινούς ήρωες, αυθεντικούς, οραματιστές και καινοτόμους που μοιράζονται τις ίδιες αξίες και το όραμα του Πέτρου Μάμου. Ανθρώπους που έχουν το μεράκι και τη "μαγιά", που έκαναν το πρώτο βήμα, αψήφησαν τις όποιες εσωτερικές φωνές τους έλεγαν "όχι" και αποφάσισαν να τολμήσουν.

Οι ιστορίες των δημιουργών Badila, Hermina και Studio Materiality είναι ιστορίες που χρειάστηκαν θάρρος και πάθος, για να καταφέρουν να γίνουν πραγματικότητα. Τους βλέπουμε ν’ αμφιταλαντεύονται, αλλά εντέλει ν’ αψηφούν τις φωνές που τους καθηλώνουν και να κάνουν τη δική τους αρχή, μέσα από το πρώτο τους βήμα. Άλλωστε κάθε ταξίδι, έχει μία αρχή.

Διάβασε περισσότερα στο madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ