Follow us

Πάτρα | Στα λευκά το τελευταίο αντίο στην 14χρονη Χριστίνα - Ολοκληρώθηκε η διαδικασία των μεταμοσχεύσεων

Η διαδικασία των μεταμοσχεύσεων ολοκληρώθηκε, και έτσι η 14χρονη μαθήτρια του 15ου Γυμνασίου χάρισε ζωή με τον θάνατό της.

MissBloom TEAM
death iStock

Το τελευταίο αντίο στην 14χρονη Χριστίνα που έφυγε από τη ζωή έπειτα από πολυήμερη νοσηλεία στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών αναμένεται να πουν σήμερα στις 6 το απόγευμα στον Ιερό Ναό Αγίων Αγγέλων Α΄ Δημοτικό Νεκροταφείο Πατρών συγγενείς και φίλοι, οι οποίοι θα είναι όλοι ντυμένοι στα λευκά.

Ο πατέρας Γιώργος, η μάνα Μαρία και οι αδελφές της Ελίνα και Μαριάννα θα αποχαιρετήσουν την 14χρονη κουκλίτσα.

Σύμφωνα με το pelop.gr, η διαδικασία των μεταμοσχεύσεων ολοκληρώθηκε, η 14χρονη μαθήτρια του 15ου Γυμνασίου χάρισε ζωή με τον θάνατό της. Και αυτό ήταν ένα συγκλονιστικό γεγονός, ήταν η ελπίδα που κάλυψε -όσο μπορούσε- την τραγωδία.

Ο Γιώργος Γαρουφαλής και η αγαπημένη του σύζυγος Μαρία Αξιώτη, που του χάρισε τρία κορίτσια, είπαν το "ναι"! Ο Ανδρέας Ηλιάδης, που προσπάθησε με κάθε μέσο να την κρατήσει στην ζωή, ήταν συγκλονιστικός: "Μέσα από τον πόνο της οικογένειας μάς έδωσε μαθήματα ζωής αλτρουισμού. Δυστυχώς δεν έχουμε μαγικό ραβδάκι εδώ στην εντατική, ο αγώνας ήταν άνισος"!

Η ιστορία της Χριστίνας συγκλόνισε το πανελλήνιο! Η απόφαση των γονέων της ήταν κυρίαρχο θέμα σε όλα μέσα πανελλαδικής εμβέλειας. Και όχι τυχαία. Γιατί το χαμόγελο της Χριστίνας δεν σβήνει! Ο πόνος θα ‘ναι παντοτινός, αλλά και το χαμόγελό της θα έχει την ίδια χρονική διάρκεια…

Θα ‘ναι εκεί σήμερα και οι συμμαθητές της, οι φίλοι της, οι φίλες της. Για να την αποχαιρετήσουν για τελευταία φορά. Ποτέ δεν περίμεναν ότι θα ζούσαν μια τέτοια στιγμή.

ΠΗΓΗ : THETOC

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ