Follow us

Fun και παιχνιδιάρικες στιγμές "σερφάροντας" στο διαδίκτυο

Με λίγα κλικ ανακάλυψα τον διασκεδαστικό κόσμο του opaponline.gr

MissBloom TEAM
OPAP istock

Οι υψηλές θερμοκρασίες του φετινού καλοκαιριού επιτάσσουν κλιματισμό και συνεπώς, παραμονή στο σπίτι. Για όσους δεν φύγαμε ακόμα διακοπές, σύμμαχοι σε αυτές τις ώρες είναι φυσικά η τηλεόραση αλλά και τα έξυπνα κινητά μας. Πριν λίγες μέρες, σε μία ράθυμη σιέστα στον καναπέ του σπιτιού μου, παρακολουθούσα τηλεόραση ψάχνοντας απεγνωσμένα κάτι να μου κινήσει το ενδιαφέρον - και το βρήκα!

Η διαφήμιση του opaponline.gr, με την ξεσηκωτική μουσική μού έφτιαξε τη διάθεση, ενώ τα πολύχρωμα μπαλάκια που γέμισαν την οθόνη της ΤV (και μάλιστα χορεύοντας) και οι στίχοι που "τραγουδιστικά" μιλούσαν για τα αριθμοπαιχνίδια που πλέον είναι διαθέσιμα και online, μου κίνησαν το ενδιαφέρον για να παίξω Super 3. Με μία γρήγορη πληκτρολόγηση στο κινητό μου, βρέθηκα στον κόσμο του opaponline.gr, που ανοίχτηκε μπροστά μου έτοιμος να μου χαρίσει fun στιγμές.

Μπαίνοντας στο ωραίο και εύχρηστο online περιβάλλον της πλατφόρμας, ακολούθησα μια απλή και σύντομη διαδικασία για να κάνω εγγραφή και αμέσως μετά βάλθηκα να ανακαλύψω τα functionalities, από τα οποία -οφείλω να ομολογήσω- εντυπωσιάστηκα.

Fun και παιχνιδιάρικες στιγμές "σερφάροντας" στο διαδίκτυο

Όλα τα αγαπημένα αριθμοπαιχνίδια του ΟΠΑΠ είναι εκεί στο opaponline.gr. Με λίγα κλικ μπορεί κανείς να καταθέσει το δελτίο του από όπου κι αν βρίσκεται, κάθε στιγμή της ημέρας, ενώ έχει επίσης τη δυνατότητα να παρακολουθεί live και τις κληρώσεις.

opaponline.gr

Δεν σας κρύβω ότι με την ίδια ευκολία που συμπλήρωσα το πρώτο δελτίο του Super 3, άρχισα πλέον να ονειρεύομαι ότι, ενώ παρακολουθώ την κλήρωση, ξεσπάω σε ξέφρενους πανηγυρισμούς, γιατί, ναι, είχα έμπνευση και μάντεψα σωστά τους αριθμούς που μπορούν να παρατείνουν τις φετινές διακοπές μου!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ