Follow us

Πώς απολαμβάνω το καλοκαίρι μου χωρίς να σκέφτομαι υποχρεώσεις και δουλειές

Πώς γίνονται όλες οι δουλειές του σπιτιού, ακόμα κι όταν εγώ λείπω!

MissBloom TEAM
summer istock

Το καλοκαίρι είναι η εποχή της ξεκούρασης, της ξεγνοιασιάς και της διασκέδασης. Κι ενώ το μυαλό μου βρίσκεται ήδη στο νησί και στην καλοκαιρινή άδεια που πλησιάζει, το καθάρισμα του σπιτιού φαντάζει σαν επικίνδυνη αποστολή. Ποιος κάθεται να σκουπίσει το σπίτι ενώ η παρέα σε σπαμάρει με dm για ποτό; Ξέρουμε την απάντηση, ξέρουμε όμως επίσης ότι όλοι θέλουμε τον προσωπικό μας χώρο καθαρό και περιποιημένο, χωρίς όμως οι δουλειές να ροκανίζουν χρόνο από τις fun στιγμές μας. Πώς θα γίνει αυτό; Με το Xiaomi Summer Time που απλά και εύκολα θα σου εξασφαλίσει τον ελεύθερο χρόνο που τόσο αποζητάς.

Με το Xiaomi Home App μπορώ να χειριστώ εύκολα τις έξυπνες συσκευές οικοσυστήματος της Xiaomi όπου και αν βρίσκομαι. Τέλειο; Συγκεκριμένα, η μεγαλύτερή μου ανακάλυψη είναι οι ρομποτικές σκούπες της Xiaomi. Οι τόσο όμορφες, μίνιμαλ συσκευές της Xiaomi καθαρίζουν, σκουπίζουν και σφουγγαρίζουν άριστα τα δάπεδα από τη σκόνη και τις τρίχες των κατοικιδίων ενώ απομακρύνουν όλους τους λεκέδες.

Η Xiaomi Robot Vacuum X10+ είναι η σκούπα που δεν πρέπει να λείπει από κανένα σπίτι αφού από τη στιγμή που την αγόρασα, ειλικρινά δεν μπορώ να φανταστώ πώς ζούσα δίχως αυτή. Εύκολα και γρήγορα, με το πάτημα μόνο ενός κουμπιού, η Xiaomi Robot Vacuum X10+ είναι αναμφισβήτητα η καλύτερη αγορά που έκανα ποτέ αφού σκουπίζει και σφουγγαρίζει αφήνοντας το δάπεδό μου πιο καθαρό από ποτέ, ο κάδος της αδειάζει πανεύκολα και επανατροφοδοτείται με καθαρό νερό για σφουγγάρισμα.

Πώς απολαμβάνω το καλοκαίρι μου χωρίς να σκέφτομαι υποχρεώσεις και δουλειές

Αντίστοιχα αποτελεσματική και αγαπημένη συσκευή είναι και η Xiaomi Robot Vacuum S10+, η σφουγγαρίστρα πίεσης με τις δύο κεφαλές που απομακρύνει αποτελεσματικά όλους τους λεκέδες αφού έχει 4 ρυθμίσεις ισχύος αναρρόφησης.

Xiaomi Robot Vacuum S10+

Φυσικά, υψηλή θέση στις ανακαλύψεις μου έχει και η Xiaomi Robot Vacuum X10, η οποία είναι 2 σε 1. Ειδικότερα, η Xiaomi Robot Vacuum X10 είναι μια σούπερ αποτελεσματική σκούπα ρομπότ και σφουγγαρίστρα, η οποία ελέγχεται εξίσου εύκολα, μέσω του Xiaomi Home App, ενώ ο κάδος της αδειάζει με τον πιο γρήγορο τρόπο.

Xiaomi Robot Vacuum X10

Φυσικά, το οικοσύστημα της Xiaomi δεν περιορίζεται μονάχα στις σκούπες ρομπότ. Οι συσκευές που έχω ξεχωρίσει, αγαπήσει και αποκτήσει δίχως να το μετανιώσω στιγμή, είναι το Xiaomi Smart Blender που ετοιμάζει κρύες αλλά και ζεστές παρασκευές, οι security cameras Xiaomi Smart Camera C200, C300, C400 με περιστροφή 360 μοιρών για κάλυψη όλου του χώρου και 24ωρη καταγραφή, και φυσικά, το Xiaomi Smart Pet Food Feeder + Drinking Fountain Bundle που χαρίζει 24ωρη αυτόματη τροφοδοσία τροφής και 24ωρη παροχή υγιεινού νερού στη γάτα μου και έτσι μένω ξέγνοιαστη όλες τις ώρες που λείπω από το σπίτι!

Xiaomi Smart Pet Food Feeder + Drinking Fountain Bundle

Αν και εσύ δεν θέλεις να σπαταλάς τον πολύτιμο χρόνο σου στις δουλειές του σπιτιού, αλλά προτιμάς με το πάτημα ενός κουμπιού να γίνονται όλα, εύκολα και ξεκούραστα, τώρα ξέρεις: το Xiaomi Home App είναι ο ορισμός της εξοικονόμησης χρόνου. Μέσω αυτής της εφαρμογής, που διαχειρίζεται τα προϊόντα έξυπνου σπιτιού της Xiaomi μέσω Wifi και Bluetooth, έχω καταφέρει να με διευκολύνω στο έπακρον αφού όλα ελέγχονται remotely και αποτελεσματικά όσο μακριά και αν βρίσκομαι από το σπίτι μου.

Οι παραπάνω συσκευές και όλη η πλούσια γκάμα προϊόντων οικοσυστήματος της Xiaomi είναι διαθέσιμα στα Xiaomi Store σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, στο ηλεκτρονικό κατάστημα mistore-greece.gr καθώς και σε όλα τα επίσημα σημεία πώλησης, στις πιο cool τιμές.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr