Follow us

Τραγωδία στη Νέα Φιλαδέλφεια | Νεκρός οπαδός της ΑΕΚ σε άγρια επεισόδια με Κροάτες χούλιγκαν

Σε τραγωδία με έναν νεκρό και οκτώ τραυματίες εξελίχθηκαν τα επεισόδια που σημειώθηκαν έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ "ΟΠΑΠ Arena" στη Νέα Φιλαδέλφεια. 96 συνολικά οι συλλήψεις.

οπαδοί THETOC

Σε τραγωδία με έναν νεκρό 22 ετών και οκτώ τραυματίες, εξελίχθηκαν τα πρωτοφανής αγριότητας επεισόδια που σημειώθηκαν αργά το βράδυ της Δευτέρας, έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ "ΟΠΑΠ Arena" στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ο νεαρός οπαδός της ΑΕΚ διακομίσθηκε μαζί με τους υπόλοιπους τραυματίες (8 συνολικά τραυματίες, 5 Κροάτες και 3 Έλληνες) στον Ερυθρό Σταυρό, φέροντας σοβαρά τραύματα από μαχαίρι.

Τα ξημερώματα της Τρίτης, υπέκυψε στα τραύματα του παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών να τον κρατήσουν στη ζωή. Σημειώνεται πως ανάμεσα στους τραυματίες φαίνεται να υπήρχε και ένα ανήλικο άτομο που φέρει τραύμα από πέτρα στο κεφάλι, αλλά η πληροφορία αυτή μάλλον δεν επιβεβαιώνεται.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, η αστυνομία προχώρησε σε 96 συλλήψεις, ενώ μεγάλες είναι οι ζημιές που προκλήθηκαν έξω από την "OPAP Arena".

Τραγωδία στη Νέα Φιλαδέλφεια | Νεκρός οπαδός της ΑΕΚ σε άγρια επεισόδια με Κροάτες χούλιγκαν

Το χρονικό της τραγωδίας

Πάνω από 100 οργανωμένοι οπαδοί της Ντινάμο Ζάγκρεμπ έφτασαν οδικώς στην Ελλάδα και κατευθύνθηκαν προς την Αθήνα σε αυτοκινητοπομπή, παρά το γεγονός ότι έχει απαγορευτεί η μετακίνηση φιλάθλων από την Κροατία ενόψει του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων στο γήπεδο ΟΠΑΠ Arena.

Στην εθνική οδό οι Κροάτες εντοπίστηκαν από την Ασφάλεια και τέθηκαν υπό διακριτική παρακολούθηση, όμως, όπως ανέφεραν αστυνομικές πηγές, φαίνεται πως έδρασαν βάσει οργανωμένου σχεδίου, γιατί φτάνοντας στην Αττική Οδό τα αυτοκίνητα σκορπίστηκαν και μεγάλος αριθμός κατευθύνθηκε στον σταθμό του ΗΣΑΠ Ειρήνη.

Στο μεταξύ στο γήπεδο της ΑΕΚ είχε τελειώσει η προπόνηση των δύο ομάδων, η αποστολή της Ντινάμο Ζάγκρεμπ μετέβη με αστυνομική συνοδεία στο ξενοδοχείο, ενώ οι υπεύθυνοι της ΑΕΚ κλείδωσαν το γήπεδο.

Οι οργανωμένοι της Ντινάμο, μαζί με οπαδούς του ΠΑΟ, έφτασαν έξω από το γήπεδο και γύρω στις 23:00 επιτέθηκαν σε φιλάθλους της ΑΕΚ, οι οποίοι ήταν σε καφετέριες της περιοχής.

Αμέσως ξέσπασε άγρια συμπλοκή, με βόμβες μολότοφ, ρόπαλα και άλλα αντικείμενα.

Πηγή: THETOC

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ