Follow us

Νέα Φιλαδέλφεια | "Έλληνας ο δολοφόνος του 29χρονου οπαδού της ΑΕΚ", αναφέρουν τα μέσα της Κροατίας

Νέα στοιχεία από τα επεισόδια που προκάλεσαν οι χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ φέρνουν στο φως της δημοσιότητας τα μέσα της Κροατίας.

αστυνομία THETOC

Νέα στοιχεία από τα επεισόδια που προκάλεσαν οι χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ φέρνουν στο φως της δημοσιότητας τα μέσα της Κροατίας, με δημοσιογράφο της Dnevnik Nova TV να μεταδίδει πως "η αστυνομία της Ελλάδας από τα δακτυλικά αποτυπώματα έχει καταλήξει πως ο δολοφόνος του 29χρονου οπαδού της ΑΕΚ είναι Έλληνας".

Ειδικότερα, ο δημοσιογράφος Marko Šepat σε ρεπορτάζ που μετέδωσε από την Αθήνα για το Dnevnik Nova αποκάλυψε νέες λεπτομέρειες για την τραγική υπόθεση: "Η κατάσταση στην Αθήνα δεν είναι ευνοϊκή ούτε για τους Κροάτες ούτε για την ελληνική αστυνομία. Αφού πληροφορηθήκαμε τι συνέβη κοντά στο γήπεδο της ΑΕΚ, φτάσαμε στο σημείο και αρχίσαμε τα γυρίσματα. Όταν κατάλαβαν ότι ήμασταν από την Κροατία, οι Έλληνες όρμησαν πάνω μας και απαίτησαν την κάμερά μας, αλλά ο εικονολήπτης κατάφερε να διαπραγματευτεί, απλά πήραν την κάρτα με την οποία γυρίζαμε".

Στη συνέχεια ο δημοσιογράφος αναφέρθηκε στις αντιδράσεις της ελληνικής κυβέρνησης σχετικά με το φιάσκο της αστυνομίας η οποία ενώ είχε όλα τα στοιχεία από τις αρχές της Κροατίας και του Μαυροβουνίου δεν κατάφερε να σταματήσει το κομβόι των χούλιγκαν μέχρι τη Νέα Φιλαδέλφεια.

"Οι κρατούμενοι Κροάτες οπαδοί οδηγήθηκαν για εξέταση DNA, ο δολοφόνος άφησε ίχνη στον νεκρό οπαδό και τώρα αναζητείται. Καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας, η ελληνική αστυνομία πραγματοποίησε εφόδους, συνέλαβε επτά οπαδούς στα σύνορα με τη Βόρεια Μακεδονία και έναν σε λεωφορείο με προορισμό την Αλβανία. Σύμφωνα με ανεπίσημες πληροφορίες, η αστυνομία έχει δακτυλικά αποτυπώματα του δολοφόνου και φέρεται να είναι Έλληνας πολίτης", αποκάλυψε ο ρεπόρτερ του Dnevnik Nova TV.

Νέα Φιλαδέλφεια | "Έλληνας ο δολοφόνος του 29χρονου οπαδού της ΑΕΚ", αναφέρουν τα μέσα της Κροατίας

Πηγή: THETOC

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ