Follow us

Επτάχρονο κορίτσι που γεννήθηκε χωρίς δάχτυλα στο αριστερό της χέρι ονειρεύεται να γίνει επαγγελματίας γυμνάστρια - Και αρνείται να χρησιμοποιήσει προσθετική

Το πάθος της Μillie για την γυμναστική την οδηγεί να ξεπερνάει κάθε εμπόδιο μέχρι να φτάσει στους Παραολυμπιακούς Αγώνες.

MissBloom TEAM
κοριτσι χωρις δακτυλα Istock

Ένα επτάχρονο κορίτσι που γεννήθηκε χωρίς δάχτυλα στο αριστερό της χέρι ονειρεύεται να γίνει επαγγελματίας γυμνάστρια και αρνείται να χρησιμοποιήσει προσθετικά μέλη. Η Millie Sinnott έχει συμβραχυδακτυλία, μια συγγενή πάθηση που προκαλεί ασυνήθιστα κοντά δάχτυλα. Η διαφορά της στο άνω άκρο σημαίνει ότι έχει αντίχειρα, αλλά δεν έχει παλάμη ή δάχτυλα στο αριστερό της χέρι.

"Ερωτεύτηκε" τη γυμναστική σε ηλικία τριών ετών και ανέβηκε τις βαθμίδες με τον ίδιο ρυθμό με τους υπόλοιπους μαθητές. Η Millie αρνείται να χρησιμοποιήσει προσθετικό άκρο και μπορεί ακόμη και να κάνει τροχούς και μπάρες χωρίς βοήθεια.

Είναι η μόνη μαθήτρια στην ομάδα της με αναπηρία και είναι "περήφανη" που είναι διαφορετική. Ονειρεύεται να γίνει παραολυμπιονίκης! "Δεν έχει ασκηθεί ποτέ πίεση πάνω της να κάνει περισσότερα ή να πετύχει περισσότερα, είναι απλώς αυτό που θέλει να κάνει. Είναι στο δρόμο της και πάντα τους εκπλήσσει όλους", δήλωσε η μητέρα της που βοηθάει το κορίτσι στην εξέλιξη του. Η μικρή Μillie αποκαλεί το αριστερό της χέρι ως ''αντίχειρα'' και είναι πραγματικά περήφανη γι' αυτό, ενώ κάνει αστεία με αυτό όλη την ώρα. Οι γιατροί εντόπισαν τη διαφορά των άκρων όταν η Millie γεννήθηκε στο Νοσοκομείο Lister του Stevenage στις 11 Σεπτεμβρίου 2015. Πήρε το πρώτο της προσθετικό μέλος από το νοσοκομείο Stanmore στο Royal Orthopedic Hospital, όταν ήταν δυόμισι ετών για να τη βοηθήσει να οδηγήσει το σκούτερ της.

Διάβασε περισσότερα στο womantoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ