Follow us

Δολοφονία στη Ν. Φιλαδέλφεια | Στην Ελευσίνα σήμερα το τελευταίο αντίο στον Μιχάλη

Κάλεσμα για συμμετοχή στην κηδεία έκανε και η "Original 21", ο μεγαλύτερος σύνδεσμος οργανωμένων οπαδών της ΑΕΚ, μέλος της οποίας ήταν και ο 29χρονος Μιχάλης Κατσούρης.

κηδεία iStock

Μέσα σε κλίμα θλίψης και οδύνης η οικογένεια, οι συγγενείς, οι φίλοι του και ο οργανισμός της ΑΕΚ θα αποχαιρετήσουν στις 17:00, στον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου, στην Ελευσίνα, τον άτυχο 29χρονο Μιχάλη, που δολοφονήθηκε στα αιματηρά επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Κάλεσμα για συμμετοχή στην κηδεία έκανε και η "Original 21" ο μεγαλύτερος σύνδεσμος οργανωμένων οπαδών της ΑΕΚ, μέλος της οποίας ήταν και ο Μιχάλης Κατσούρης. Με ανάρτησή της καλεί όλο τον κόσμο της ΑΕΚ να αποχαιρετήσει τον 29χρονο με προσυγκέντρωση στις 12:30 στα δικαστήρια της Ευελπίδων. "Για να πάμε όλοι μαζί στον Μιχάλη μας!".

Παράλληλα, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του Δήμου Ελευσίνας: "Σε ένδειξη πένθους για τον άδικο χαμό του 28χρονου συμπολίτη μας Μιχάλη Κατσούρη και μέχρι την τέλεση της εξοδίου ακολουθίας, δεν θα πραγματοποιηθεί καμία αθλητική ή πολιτιστική εκδήλωση, στα όρια του Δήμου μας. Εκφράζουμε τη βαθύτατη θλίψη και τα συλλυπητήριά μας στην οικογένειά του και στεκόμαστε στο πλευρό της, αυτές τις τραγικές στιγμές. Καλό ταξίδι, Μιχάλη..".

Η επιθυμία της οικογένειας του Μιχάλη

Δωρεές αντί στεφάνων υπέρ του σωματείου "ΕΛΠΙΔΑ-Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο" στη μνήμη του αδικοχαμένου Μιχάλη Κατσουρή, ζητά η οικογένειά του.

Αριθμοί λογαριασμών σωματείου "ΕΛΠΙΔΑ":

Alpha Bank: IBAN: GR26 0140 1520 1520 0200 2000 515
Εθνική Τράπεζα Ελλάδος: IBAN: GR20 0110 0800 0000 0804 8089 836.

Στην κατάθεση χρειάζεται να δηλωθεί το ονοματεπώνυμο του δωρητή και η φράση "ΜΙΧΑΛΗΣ".

Μετά την πραγματοποίηση της δωρεάς παρακαλούνται οι δωρητές να επικοινωνήσουν με τα γραφεία του Συλλόγου είτε τηλεφωνικά στο (210-7700009) (επιλ: 1), είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο syllogoselpida@elpida.org, ώστε να γνωστοποιήσουν τα στοιχεία τους προκειμένου να σταλεί σχετική απόδειξη δωρεάς.

Μοιραίο το τραύμα στο χέρι του Μιχάλη

Από ακατάσχετη αιμορραγία, η οποία προήλθε από το τραύμα που του κατάφεραν οι χούλιγκαν στο χέρι, υπέκυψε ο 29χρονος Μιχάλης, κατά τα αιματηρά επεισόδια έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ. Σύμφωνα με την έρευνα του ιατροδικαστή, ο νεαρός έχασε σχεδόν όλο του το αίμα μέσα σε 10 λεπτά.

Όπως διαπιστώθηκε από τον ιατροδικαστή Νίκο Καλόγρηα, που έκανε τη νεκροτομή, ο 29χρονος έφερε και κάποια άλλα χτυπήματα στα χέρια, που δέχτηκε προφανώς στην προσπάθεια του να αμυνθεί, όχι όμως ιδιαίτερης σημασίας.

Το τραύμα από μαχαίρι στον πήχη, ωστόσο, ήταν βαθύ και έκοψε αρτηρία και αγγεία, με αποτέλεσμα ο 29χρονος να πεθάνει από ακατάσχετη αιμορραγία.

Υπενθυμίζεται ότι από την πρώτη στιγμή αυτόπτες μάρτυρες είπαν ότι ο Μιχάλης περπάτησε μερικές δεκάδες μέτρα, αλλά οι δυνάμεις του τον εγκατέλειψαν, και όταν βρέθηκε ασθενοφόρο για να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο ήταν πλέον αργά.

Πηγή: THETOC

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ