Follow us

Nothing Goes to Waste Festival | Ένα φεστιβάλ για την προστασία του περιβάλλοντος που δεν πρέπει να χάσεις

Μια εκδήλωση με στόχο την περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση, με εκπαιδευτικό και ψυχαγωγικό χαρακτήρα.

Coco Mat

Η COCO-MAT σε προσκαλεί στο Nothing Goes to Waste Festival, με την οικογένεια και την παρέα σου, για να ενημερωθείς, να διασκεδάσεις και να συμβάλεις στην προστασία του περιβάλλοντος, με δημιουργικότητα και ευχαρίστηση. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο ράντζο της COCO-MAT, δίπλα από το κατάστημά της στην Κηφισιά (Παλαιά Τατοΐου 165), την Κυριακή 10/9, από τις 11:00 έως τις 16:00.

Στο πλαίσιο του Festival, θα έχεις την ευκαιρία να ενημερωθείς και να συμμετέχεις σε μια εμπειρία, που στοχεύει στην ευαισθητοποίηση για τη μείωση των απορριμμάτων και την υιοθέτηση φιλικών προς το περιβάλλον πρακτικών. Θα μπορέσεις να συνεισφέρεις και εσύ, με δημιουργικότητα και ευχαρίστηση, στον σημαντικό αυτό στόχο.

Θα συμμετέχουν διάφορες εταιρείες του ομίλου που μοιράζονται τις ίδιες αξίες και την ίδια αφοσίωση για την προστασία του περιβάλλοντος. Οι εταιρείες EF93 , Zealots of Nature , COCO-MAT Bike , COCO-MAT Farms θα ενώσουν τις δυνάμεις τους με την FoodΒag για να δημιουργήσουν μια αξέχαστη εμπειρία σε όλους τους επισκέπτες. H FoodBag είναι μια πρωτοποριακή εφαρμογή που όραμα της έχει την καταπολέμησή της σπατάλης φαγητού στην Ελλάδα.

Στο Festival, θα έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις δραστηριότητες για όλες τις ηλικίες, μεταξύ των οποίων και διάφορες εκπαιδευτικού χαρακτήρα για τα παιδιά. Οι μικροί μας φίλοι θα μπορούν να κάνουν βόλτα με άλογα, να δοκιμάσουν τα ξύλινα ποδήλατα της COCO-MAT Bike και να λάβουν μέρος σε παιχνίδια, όπως το κυνήγι του χαμένου θησαυρού. Θα απολαύσεις μια ατμόσφαιρα φιλοξενίας, με vegan επιλογές φαγητού και μουσική, καθώς και μια αποκλειστική έκπτωση έκπληξη, σε επιλεγμένα προϊόντα, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Μία εκπαιδευτική και διασκεδαστική ημέρα, αφιερωμένη στην περιβαλλοντική συνείδηση και την οικολογική ευαισθητοποίηση, που σε αφορά.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ