Follow us

Back to the office | Πώς οργάνωσα το γραφείο μου με έξυπνα gadgets και μοντέρνο design

Οι πιο επαναστατικές λύσεις για την οργάνωση του γραφείου, που με έκαναν να κερδίσω χώρο και χρόνο.

MissBloom TEAM
office istock

Ο μήνας Σεπτέμβριος είναι δίχως αμφιβολία ένας μήνας προσαρμογής. Η επιστροφή στη δουλειά μοιάζει να είναι το πιο δύσκολο task που έχουμε να φέρουμε εις πέρας, όπως άλλωστε και όλα όσα έμειναν πίσω λόγω των καλοκαιρινών διακοπών, και που τώρα χρειάζεται να μπουν σε μία σειρά.

Μεταξύ των πραγμάτων που χρήζουν τακτοποίησης είναι φυσικά και τα γραφεία μας. Τα άπειρα χαρτιά που μπλέκονται με καλώδια, φορτιστές, υπολογιστές και ακουστικά καθιστούν την επιφάνεια των γραφείων ένα πραγματικό χάος, ειδικά για όσους χρειάζονται έναν καθαρό και τακτοποιημένο χώρο για να δουλέψουν με ηρεμία. Τη λύση στο αιώνιο αυτό πρόβλημα, έρχεται να δώσει η Native Union, η εταιρία που μου πρότεινε τις πιο επαναστατικές λύσεις για την οργάνωση του γραφείου, χαρίζοντάς μου με τους φορτιστές της άπλετο χώρο και φυσικά, πολύτιμο χρόνο.

Ειδικότερα, με το Native Union fast Gan Charger PD 35W ο χρόνος που κερδίζω είναι πολύτιμος αφού έτσι μπορώ να φορτίσω ταυτόχρονα δύο συσκευές και με μεγάλη αποτελεσματικότητα. Με compact design και power delivery τεχνολογία, το Native Union fast Gan Charger PD 35W φτάνει το 50% σε μόλις 30 λεπτά, κατά τη φόρτιση παρουσιάζει μειωμένη θερμότητα ενώ το μικρό και κομψό μέγεθός του φαντάζει ιδανικό.

Back to the office | Πώς οργάνωσα το γραφείο μου με έξυπνα gadgets και μοντέρνο design

Αντίστοιχα κομψός και ιδανικός για εύκολη και αποτελεσματική φόρτιση είναι και ο Native Union Snap 2-in-1 Wireless Charger του οποίου η MagSafe τεχνολογία προσθέτει στις συσκευές Apple την ικανότητα ασύρματης φόρτισης με έναν δακτύλιο μαγνητών γύρω από το πηνίο φόρτισης, το οποίο είναι ενσωματωμένο στο πίσω μέρος του τηλεφώνου. Με μοντέρνο design και ρυθμιζόμενη γωνία για ευέλικτη προβολή του iPhone, o ασύρματος αυτός φορτιστής είναι συμβατός με AirPods Pro και AirPods αλλά και με άλλες Qi-compatible συσκευές.

Native Union Snap 2-in-1 Wireless Charger

Ωστόσο, για τις φορές που θέλω να φορτίσω γρήγορα, πολλές συσκευές, ο Native Union Drop XL Wireless Charger with Fabric for 2 Devices& Watch φαντάζει η ιδανική λύση. Συγκεκριμένα, ο φορτιστής αυτός μπορεί να φορτίσει ταυτόχρονα και αποτελεσματικά μέχρι και 3 συσκευές ενώ έχει προστασία για την υπερθέρμανση διασφαλίζοντας έτσι την ασφαλή φόρτιση.

Native Union Drop XL Wireless Charger with Fabric for 2 Devices& Watch

Για όσους βέβαια ζητούν καλώδιο με εγγύηση εφ’ όρου ζωής και μεγάλη αντοχή στον χρόνο, το Native Union Belt Cable Duo 2in1 έρχεται να δώσει την απάντηση. Το ισχυρό, eco-friendly construction καλώδιο 2 σε 1 υποστηρίζει Fast Charging Power Delivery έως και 60 W για φορητούς υπολογιστές Type-C ενώ φορτίζει το iPhone έως και 50% σε λιγότερο από 30 λεπτά.

Native Union Belt Cable Duo 2in1

Μια άλλη επιλογή καλωδίου είναι το Native Union Night Cable. Το 3μετρο eco-friendly καλώδιο του οποίου ο προσαρμοζόμενος "κόμπος" κρατάει το καλώδιο σταθερό θα γίνει σίγουρα το αγαπημένο σου.

Native Union Night Cable Duo 2in1

Αν ωστόσο αυτό που ψάχνεις είναι και να κρατάς το βάρος του καλωδίου σταθερό όπου κι αν βρίσκεσαι αλλά και να βλέπεις το στάδιο φόρτισης της συσκευής σου, το Native Union Desk Cable Pro είναι η μοναδική επιλογή. Με καλώδιο στα 2,4 μέτρα και power delivery support μέχρι και 100W, το Native Union Desk Cable Pro είναι το καλώδιο που δε θα αποχωριστείς ποτέ.

Native Union Desk Cable Pro,

Μάλιστα, μεταξύ φορτιστών και καλωδίων, η Native Union ήρθε να δώσει λύση και σε όσους είναι απρόσεκτοι με το Smartphone τους ή το ξεχνάνε παντού. (Όχι εγώ, μια φίλη μου). Συγκεκριμένα, η Native Union λάνσαρε το Native Union City Grip Universal, την πιο μικρή έκδοση καρπού του City Sling, που σου επιτρέπει να έχεις μαζί σου το Smartphone με ένα έξτρα επίπεδο ασφάλειας έναντι πτώσεων ενώ μάλιστα πραγματοποιείς κάποια κλήση, τραβάς φωτογραφίες ή κάνεις απλώς μία βόλτα. Το Native Union City Grip Universal είναι συμβατό με τις περισσότερες θήκες Smartphone και με ανθεκτική κατασκευή που κρατά τη συσκευή μας ασφαλή.

Native Union City Grip Universal

Τέλος, μία από τις αγαπημένες μου ανακαλύψεις της "Native Union" είναι δίχως αμφιβολία το Native Union Stow Organizer Pouch with Fabric ή αλλιώς ο χώρος αποθήκευσης για όλα τα απαραίτητα gadgets, από φορτιστές έως κάρτες SD. Με minimal και κομψό design, το Native Union Stow Organizer Pouch with Fabric είναι η πιο κομψή και εύχρηστη λύση για καθημερινές και ασφαλείς μεταφορές.

Native Union Stow Organizer Pouch with Fabric

Αν θέλεις να κάνεις την επιστροφή στο γραφείο λίγο πιο ομαλή και να διευκολύνεις την καθημερινότητά σου, τώρα ξέρεις ακριβώς τι να κάνεις. Thank me later.

*Σου είπα ότι όλα τα καλώδια της Native Union έχουν εγγύηση εφ΄όρου ζωής και ότι είναι Apple MFi certified;

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ