Follow us

Λύνοντας το αινιγματικό τέλος του Lost in Translation, 20 χρόνια μετά

Τι ψιθύρισε ο Bill Murray στο αυτί της Scarlet Johansson;

MissBloom TEAM
Johansson

Έχουν περάσει 20 χρόνια από όταν ο πρώην σταρ του σινεμά Bob Harris (Bill Murray) συνάντησε για λίγες μέρες στο Τόκιο την απόφοιτη του Yale, Charlotte (Scarlett Johansson), στην ταινία Lost in Translation της Sofia Coppola. Έχουν, επίσης, περάσει δύο δεκαετίες από τη στιγμή που ο Bob Harris ψιθύρισε... κάτι στην Charlotte κατά τη διάρκεια της τελευταίας τους συνάντησης (άκουσε το clip πιο κάτω). Κανείς, πέραν του Murray, της Johansson και της Coppola, δε γνωρίζει τι ειπώθηκε, σύμφωνα με τον μύθο του Lost in Translation (το φιλί, επίσης, ήταν εκτός σεναρίου). Πολλοί άνθρωποι ψάχνουν για καιρό την απάντηση.

Το 2007, ένας YouTuber υποστήριξε ότι θα αποκάλυπτε τι πραγματικά ειπώθηκε στο βίντεο και τώρα αυτό το clip έχει 1.6 εκατομμύρια θεάσεις. Μπορείς να ακούσεις τι υποστηρίζει στο clip που ακολουθεί. Αν και δεν ακούγεται τόσο καθαρά, o Bob φαίνεται να λέει "Πρέπει να φύγω, αλλά δε θα αφήσω αυτό να μπει ανάμεσά μας, ok;" Κάτι που ταιριάζει καλά, στο πνεύμα του σεναρίου της Coppola, που είναι κυρίως σκωπτική παρατήρηση και η απόσταση που κρατάμε.

Φαίνεται πειστικό όταν παρακολουθείς στη σκηνή σε αργή κίνηση και το κείμενο να "τρέχει" από κάτω. Ίσως, ο δημιουργός YouTube, Vid Vidor, που έχει 991 συνδρομητές στο κανάλι του και μία ολόκληρη playlist με συνεντεύξεις από το cast του The Tudors, να έχει βρει κάτι. Μπορεί να κάνει λάθος;

Διάβασε περισσότερα στο esquire.com.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ