Follow us

Ο Αντώνης Ρέμος υποδέχθηκε τον Michael Bolton "Κάτω από την Ακρόπολη"

Μία μαγική συναυλία.

MissBloom TEAM
Ο Αντώνης Ρέμος υποδέχθηκε τον Michael Bolton  “Κάτω από την Ακρόπολη”

Μία αξέχαστη, συναρπαστική μουσική βραδιά στη σκιά της Ακρόπολης χάρισε ο
Αντώνης Ρέμος, στη sold out συναυλία του με τον θρυλικό και βραβευμένο
Αμερικανό τραγουδοποιό Michael Bolton, στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού.
Η συναυλία μια σπάνια συνεργασία δύο καταξιωμένων καλλιτεχνών, αποδείχθηκε μια συναρπαστική συγχώνευση πολιτισμών και μουσικών δρόμων.

Φανερά συγκινημένος, ο κορυφαίος Έλληνας ερμηνευτής ξεκίνησε το πρόγραμμά του με το "Μαργαρίτα Μαγιοπούλα" του Μίκη Θεοδωράκη, το τραγούδι που ερμήνευσε στο Ηρώδειο, την πρώτη φορά που εμφανίστηκε εκεί, το 2004, σε ένα αφιέρωμα στα κινηματογραφικά τραγούδια του μεγάλου μας συνθέτη. Με τη δυναμική φωνή του και τις γεμάτες συναίσθημα ερμηνείες του, ο Αντώνης Ρέμος συνεπήρε το κατάμεστο Ηρώδειο ερμηνεύοντας αγαπημένα τραγούδια σπουδαίων Ελλήνων δημιουργών, όπως οι: Μίκης Θεοδωράκης, Μάνος Χατζιδάκις, Μίμης Πλέσσας, Γιάννης Σπανός, Κώστας Χατζής, Γιώργος Θεοφάνους, Στέφανος Κορκολής, Αντώνης Βαρδής, συνοδευόμενος από 20μελή ορχήστρα με σολίστ στο κλαρίνο τον Θανάση Βασιλόπουλο. Στο πλευρό του Αντώνη Ρέμου, ήταν ο Άκης Δείξιμος και η Στεφανία Ρίζου. Ο Michael Bolton, ο βραβευμένος με Γκράμι κορυφαίος ερμηνευτής, ταξίδεψε το κοινό με τη βελούδινη φωνή του και τα διαχρονικά κλασικά τραγούδια του που έχουν γοητεύσει όλο τον κόσμο, όπως τα "How Am I Supposed to Live Without You" και "When a Man Loves a Woman", δημιουργώντας ένα ιδιαίτερο κύμα νοσταλγίας και συγκίνησης.

Αποδεικνύοντας την καθολικότητα της μουσικής, που φέρνει κοντά τους
ανθρώπους ανεξάρτητα από κάθε είδους φραγμό, ο Αντώνης Ρέμος και ο Michael Bolton συνέπραξαν σε δύο ντουέτα. Οι δύο καλλιτέχνες ερμήνευσαν τα "Stand by Me" και το "Yesterday", δημιουργώντας μία "μαγική" ατμόσφαιρα κάτω από τον έναστρο ουρανό κι αποσπώντας το θερμό και παρατεταμένο χειροκρότημα του κοινού. Η συναυλία, μία ακόμα μεγάλη παραγωγή της Galaxias Live, έφερε τη σκηνοθετική υπογραφή του Γιώργου Λύρα, ενώ τους φωτισμούς είχε αναλάβει η βραβευμένη με Emmy Ελευθερία Ντεκώ.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ