Follow us

Επίσημη προβολή της ταινίας "Γυρίσματα της Tύχης" σε σενάριο και σκηνοθεσία του Woody Allen

Η ταινία "Γυρίσματα της Τύχης" θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους σε όλη την Ελλάδα από 27 Σεπτεμβρίου.

MissBloom TEAM
Woody Allen panoulis.gr

Με πολύ μεγάλη επιτυχία και αέρα Χόλιγουντ, η Spentzos Film σε συνεργασία με το 29ο Διεθνές Φεστιβάλ Κιν/φου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας, διοργάνωσε στον θερινό κινηματογράφο "Αίγλη" στον Κήπο του Ζαππείου Μεγάρου, την επίσημη προβολή της νέας ταινίας του Woody Allen "Γυρίσματα της Τύχης", παρουσία του διάσημου δημιουργού. Παρασκευή βράδυ και καλεσμένοι από τον καλλιτεχνικό, επιχειρηματικό και δημοσιογραφικό χώρο, απήλαυσαν την γαλλόφωνη ταινία του Woody Allen "Γυρίσματα της Τύχης", λίγες μέρες μετά την προβολή της στο Φεστιβάλ της Βενετίας.

Ήταν λίγο μετά τις 9 το βράδυ, όταν όρθιοι και με ένα παρατεταμένο χειροκρότημα οι λάτρεις του Woody Allen, τον υποδέχθηκαν στο θερινό Cine "Αίγλη". Τον Woody Allen παρουσίασαν στο κοινό ο Αντώνης Μανιάτης, ιδιοκτήτης της Spentzos Film και ο Λουκάς Κατσίκας, Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Φεστιβάλ Νύχτες Πρεμιέρας. Εκείνος άνετος, λαλίστατος, δήλωσε ότι με την ήδη προγραμματισμένη συναυλία του στο Ηρώδειο την επόμενη ημέρα, θέλησε να αρπάξει την ευκαιρία και να παρουσιάσει την ταινία του στο ελληνικό κοινό. Όπως είπε, είναι πολύ ξεχωριστή αυτή η ταινία για τον ίδιο, μιας και είναι η 50στη του, ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Ελλάδα για μία επόμενή ταινία.

Επίσημη προβολή της ταινίας "Γυρίσματα της Tύχης" σε σενάριο και σκηνοθεσία του Woody Allen

Ανάμεσα σε αυτούς που παραβρέθηκαν στην επίσημη προβολή της ταινίας ήταν οι:
Ελευθερία Αρβανιτάκη, Μιμή Ντενίση, Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, Ελένη Ράντου, Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος, Γιώργος Νανούρης, Αντώνης Λουδάρος, Γιώργος Πυρπασόπουλος, Κώστας Λαμπρόπουλος, Εύα Νάθενα, Νίκος Περράκης, Κατερίνα Μπέη, Κωστής Μαραβέγιας, Τόνια Σωτηροπούλου, Αποστόλης Τότσικας, Ρούλα Ρέβη, Μάνος Βακούσης, Μαρία Παπαλάμπρου, Γιώργος Τσεμπερόπουλος, Γιώργος Καραμίχος, Γιώργος Χρανιώτης, Αντίνοος Αλμπάνης, Βαλερία Χριστοδουλίδου, Θοδωρής Βουτσικάκης, Βάσω
Καβαλιεράτου, κ.α. Η ταινία "Γυρίσματα της Τύχης" (ξεν.Τίτλος COUP DE CHANCE) θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους σε όλη την Ελλάδα από 27 Σεπτεμβρίου.

Woody Allen

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ