Follow us

Ο Woody Allen στη Madame Figaro Greece | Οι Έλληνες που θαυμάζει και το όνειρο να γυρίσει ταινία στην Αθήνα

Η Άρτεμις Θύμιου συνάντησε τον Woody Allen στο ταξίδι του στην Αθήνα με αφορμή την κυκλοφορία της νέας του ταινίας "Γυρίσματα της τύχης".

MissBloom TEAM
Woody Allen Ioannis Stefanidis/AOAFF

Ο Woody Allen αποτελεί κομμάτι της ιστορίας του παγκόσμιου κινηματογράφου μέσα από τις διαχρονικές επιτυχίες του. Δίπλα στο όνομά του όμως υπάρχει κι ένας αστερίσκος με αφορμή τα σκάνδαλα με τα οποία έχει συνδεθεί το όνομά του. Τα τελευταία χρόνια συνηθίζουν να τον χαρακτηρίζουν αμφιλεγόμενη προσωπικότητα. Ο ίδιος ωστόσο φαίνεται να μένει απερίσπαστος σε αυτό που ήξερε πάντα να κάνει: ταινίες μέσα από τις οποίες ξεδιπλώνει κομμάτια του εαυτού του. Κάτι αντίστοιχο φαίνεται να συμβαίνει και στη νέα του ταινία Coup de chance που έκανε παγκόσμια πρεμιέρα στο 80ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας.

Λίγες μέρες μετά το ταξίδι του στην ιταλική πόλη για τη γιορτή του κινηματογράφου ο Woody Allen ταξίδεψε στη χώρα μας για την προγραμματισμένη εμφάνισή του στο Ηρώδειο. Μία πριν ανέβει στη σκηνή, με το κλαρινέτο του, παρουσίασε τη νέα του ταινία στο αθηναϊκό κοινό που βρέθηκε στην Αίγλη Ζαππείου. Η χαρά της παρουσίας του στην Αθήνα ήταν εμφανής και κράτησε μέχρι το πρωί της επόμενης που συναντήθηκε δημοσιογράφους από κορυφαία ελληνικά μέσα. Ανάμεσά τους και το Madame Figaro Greece .

Συνέχισε την ανάγνωση στο madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ