Follow us

Παντού υπάρχει μια "Άννα Μαρία Μαζαράκη". Εσείς έχετε ανακαλύψει το κατάστημα της περιοχής σας;

Ένα success story που ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα. Είναι ίσως από τα ελάχιστα καταστήματα που σε κάνουν να νιώσεις τόσο οικεία και άνετα με το που μπαίνεις.

MissBloom TEAM
ΑΝΝΑΜΑΡΙΑ

Το brand "Άννα Μαρία Μαζαράκη" είναι αδιαπραγμάτευτα ένα από τα μεγαλύτερα success stories στον κόσμο των ελληνικών κοσμημάτων και εδώ και χρόνια έχει καταφέρει να εδραιωθεί ως ένα από τα πιο αγαπημένα ελληνικά brands των γυναικών και ως ο ορισμός της "Προσιτής Πολυτέλειας”.

Από την πρώτη χρονιά που δημιουργήθηκε το 1995 μέχρι σήμερα έχει καταφέρει να ανοίξει 31 φυσικά καταστήματα σε Ελλάδα και Κύπρο - ανάμεσα στα οποία είναι και τα καταστήματα της Αθήνας στην Πλάκα, της Καλαμάτας και των Χανιών - και να τρέχει ένα πολύ επιτυχημένο ηλεκτρονικό κατάστημα. Κάθε χρόνο η ομάδα της παράγει τουλάχιστον 3.000 νέα σχέδια από χρυσό Κ18, Κ14, Κ9, ασήμι 925° και ορείχαλκο, σε 60 εργαστήρια σε όλη την Ελλάδα, στηρίζοντας την ελληνική αργυροχρυσοχοΐα.

Παντού υπάρχει μια "Άννα Μαρία Μαζαράκη". Εσείς έχετε ανακαλύψει το κατάστημα της περιοχής σας;

Βρες το κατάστημα της Πλάκας εδώ

Και αυτή η επιτυχία, δεν είναι τυχαία. Από διακριτικά σκουλαρίκια έως εντυπωσιακά κολιέ, τα κοσμήματα της Άννας Μαρίας Μαζαράκη αγκαλιάστηκαν από τις γυναίκες γιατί είναι κάτι περισσότερο από απλά αξεσουάρ. Είναι επενδύσεις που αντέχουν στον χρόνο και τις τάσεις. Είναι μικρές -και πολύ όμορφες- προσωπικές επιβραβεύσεις, καλώντας όλες τις γυναίκες να πουν "μπράβο” στον εαυτό τους για ό,τι καταφέρνουν μέσα στη μέρα τους, αγοράζοντας κάτι μικρό που θα τις κάνει να λάμψουν και θα τους δώσει χαρά.

@vlachouin Γράψε μου απο κάτω ποιος ήταν ο αγαπημένος σου συνδυασμός ✨💍 #annamariamazaraki #jewelry #jewelryshopping #jewelsaddiction ♬ Natural Emotions - Muspace Lofi

Βρες το κατάστημα της Πλάκας εδώ

Από την πρώτη μέρα η Άννα Μαρία Μαζαράκη με πάθος για τη μοναδικότητα ανέπτυξε σχέδια που συνδυάζουν την παράδοση με τη σύγχρονη αισθητική. Πίσω από κάθε κόσμημα κρύβεται μια ιστορία, ένα ελληνικό χρώμα, ένα τοπίο που ενέπνευσε την Άννα Μαρία Μαζαράκη να δημιουργήσει κάτι που όχι απλώς θα φορέσει μια γυναίκα, αλλά κάτι που θα λατρέψει. Θα είναι το "πολύτιμό” της.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ

Βρες το κατάστημα της Καλαμάτας εδώ

Περπατώντας μέσα σε ένα από τα καταστήματά της με τη χαρακτηριστική φούξια πινακίδα, θα νιώσετε σαν να μπαίνετε στο σπίτι μιας φίλης για να ετοιμαστείτε παρέα. Και αυτό γιατί όλες οι γυναίκες που εργάζονται στα καταστήματα της Άννας Μαρίας Μαζαράκη έχουν τα εξής κοινά χαρακτηριστικά: ένα τεράστιο χαμόγελο, πολύ καλή διάθεση, ειλικρίνεια και μεγάλη προθυμία να μας βοηθήσουν να βρούμε το τέλειο κομμάτι για εμάς. Είναι ίσως από τα ελάχιστα καταστήματα που σε κάνουν να νιώσεις τόσο οικεία και άνετα με το που μπαίνεις.

@zeinaangel991 Επισκεύθηκα το κατάστημα της @AnnaMariaMazaraki στην Καλαμάτα και έμεινα έκπληκτη από τα πανέμορφα κοσμήματα και αξεσουάρ τους! #annamariamazaraki #jewelry #store #greece #greek #kalamata ♬ Jazz masterpiece "As time goes by" covered by a Jazz violinist by profession(962408) - ricca

Βρες το κατάστημα της Καλαμάτας εδώ

"Είναι πολύ ζεστή η ομάδα με την οποία περικλείομαι. Από τους 141 ανθρώπους που είναι στην ομάδα, οι 138 είναι δυναμικές, ξεχωριστές και δοτικές γυναίκες γεμάτες καλή διάθεση και ενέργεια, που συνεργάζονται για να δημιουργήσουν το ιδανικό περιβάλλον, όπου ο πελάτης, θα αισθάνεται μοναδικός” είχε αναφέρει η Άννα Μαρία Μαζαράκη.

Η προσωπική εξυπηρέτηση και η ποιότητα των κοσμημάτων κάνουν τη διαφορά. Είτε αναζητάτε κάτι για τον εαυτό σας, είτε θέλετε να εντυπωσιάσετε με ένα δώρο, το προσωπικό θα σας βοηθήσει να βρείτε ακριβώς αυτό που ταιριάζει στην προσωπικότητα και τις ανάγκες σας.

ΧΑΝΙΩΝ

Βρες το κατάστημα των Χανίων εδώ

Παρόλο που τα eshop έχουν διευκολύνει κατά πολύ τις αγορές μας, μειώνοντας αισθητά τον χρόνο που χρειαζόμασταν για να ψωνίσουμε, μια βόλτα στο φυσικό κατάστημα είναι soul healing. Γιατί πέρα από αγαπημένη βόλτα των γυναικών, η επίσκεψη στο φυσικό κατάστημα της Άννας Μαρίας Μαζαράκη είναι η τέλεια ευκαιρία να νιώσουμε, να αγγίξουμε, να δοκιμάσουμε από κοντά τα κοσμήματα που έχουμε "βάλει στο μάτι”, αλλά και να γνωρίσουμε τα καινούργια της.

@maroperaki Αν βρίσκεσαι Χανιά, αξίζει να το επισκεφτείς!🫶🏻 @AnnaMariaMazaraki #annamariamazaraki ♬ πρωτότυπος ήχος - maroperaki

Βρες το κατάστημα των Χανίων εδώ

Η Άννα Μαρία Μαζαράκη μας προσκαλεί να επισκεφτούμε το κατάστημα που βρίσκεται πιο κοντά μας, να δοκιμάσουμε κοσμήματα που νιώθουμε ότι φτιάχτηκαν για εμάς, αλλά και να τολμήσουμε να δοκιμάσουμε κομμάτια πιο ιδιαίτερα που φοβόμαστε ότι δε θα μας ταιριάζουν. Είναι η ευκαιρία να βρούμε αυτή την παιδική χαρά που κρύβουμε μέσα μας και να παίξουμε με τα κοσμήματα όπως όταν κάναμε μικρές, που δοκιμάζαμε τα κολιέ και τα σκουλαρίκια από την μπιζουτιέρα της μητέρας μας.

More info

Βρες το κατάστημα της Καλαμάτας

Βρες το κατάστημα της Πλάκας (Αθήνα)

Βρες το κατάστημα των Χανιών (Κρήτης)

Περισσότερα καταστήματα θα βρεις πατώντας εδώ

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ