Follow us

Angelina Jolie | Μαρία Κάλλας ή κάτι άλλο;

Οι πρώτες φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, στα μάτια μας δε θυμίζουν ούτε στο ελάχιστο την ελληνίδα υψίφωνο - αν αυτό ήταν το ζητούμενο

Angelina Jolie

Ο Larraín συνεχίζει με την τρίτη του ταινία στον χώρο του βιογραφικού κινηματογράφου, μετά από τα έργα Jackie και Spencer, με το δεύτερο να χαρίζει στην Kristen Stewart την παρθενική της υποψηφιότητα για Όσκαρ. Αυτήν τη φορά, καταπιάνεται με τη δική μας Μαρία Κάλλας, την οποία έχει αναθέσει στην Angelina Jolie. Το Maria εμβαθύνει στο συγκλονιστικό τελευταίο κεφάλαιο της ζωής της, προσφέροντας μια οικεία εξερεύνηση της ταραχώδους ύπαρξης της αυθεντικής ντίβας, με φόντο το Παρίσι της δεκαετίας του 1970.

Κι ενώ είχαμε τις αμφιβολίες μας για την ομοιότητα Jolie-Κάλλας, οι πρώτες φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, στα μάτια μας δε θυμίζουν ούτε στο ελάχιστο την ελληνίδα υψίφωνο - αν αυτό ήταν το ζητούμενο. Ιδού:

Μερικές ακόμη πληροφορίες

Σε αυτή την κινηματογραφική συμφωνία συμμετέχουν επίσης ταλέντα όπως οι Kodi Smit-McPhee, Pierfrancesco Favino, Alba Rohrwacher, Haluk Bilginer και Valeria Golino. Τα γυρίσματα, που έχουν ήδη ξεκινήσει, θα διαρκέσουν οκτώ εβδομάδες και θα γίνουν στο Παρίσι, στη Βουδαπέστη, στο Μιλάνο, αλλά και στην Ελλάδα. Το σενάριο της ταινίας έχει δημιουργηθεί με αριστοτεχνικό τρόπο από τον Steven Knight, τη δημιουργική ιδιοφυΐα πίσω από το Spencer και την εμβληματική σειρά Peaky Blinders. Ο σκηνοθέτης περιμένει με ανυπομονησία να μεταφέρει την ενδιαφέρουσα ζωή της Μαρίας Κάλλας στις κινηματογραφικές αίθουσες, εξαίροντας σε ανακοίνωσή του την αφοσίωση ολόκληρου του cast και του συνεργείου, με ιδιαίτερη αναγνώριση για την ακλόνητη δέσμευση της Angelina Jolie.

Δες περισσότερα στο esquire.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ