Follow us

Η ιστορία πίσω από το viral 'Βρε Αία, βρε Αία' της σειράς Δύο Ξένοι

Είναι πραγματικά αδύνατο να έχεις παρακολουθήσει τη σειρά "Δύο Ξένοι" και να μη θυμάσαι το beef Κωνσταντίνος Μαρκοράς - Αίας Μανθόπουλος για την καρδιά της Μαρίνας Κουντουράτου.

Aias

Πες αλήθεια. Είναι πραγματικά αδύνατο να έχεις παρακολουθήσει τη σειρά "Δύο Ξένοι" που έχει μείνει στην ιστορία του Mega και κατ' επέκταση της ελληνικής τηλεόρασης ως μία από τις πιο δημοφιλείς και διαχρονικές για τις ατάκες των πρωταγωνιστών της και να μη θυμάσαι το beef Κωνσταντίνος Μαρκοράς - Αίας Μανθόπουλος για την καρδιά της Μαρίνας Κουντουράτου. Προφανώς, δεν ήταν μόνο η Ντένη Μαρκορά -η αείμνηστη Ντίνα Κώνστα- που τα έλεγε ωραία.

Εξίσου απίθανο είναι να μη θυμάσαι, πως, όποτε ήθελε ο πρώτος να μπει στο μάτι ή ακόμη και να μειώσει τον δεύτερο, αναφωνούσε με χαρακτηριστικό ύφος -περιπαικτικό εννοείται- τη φράση "Βρε Αία, βρε Αία". Ήταν το viral της εποχής εκείνης που δεν είχε σόσιαλ μίντια και που συνέχισε να ακολουθεί τον ηθοποιό δεκαετίες μετά. Προφανώς, βοήθησαν και οι αλλεπάλληλες επαναλήψεις της σειράς.

Δες περισσότερα στο Esquire.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ