Follow us

4 ιδιαίτερες συναυλιακές προτάσεις για τις επόμενες μέρες

Ο Δημήτρης Βασιλάκης συναντά το Espen Berg Trio στο "Half Note", τα St Paul's Sessions και ο κύκλος "Jazz στο Μουσείο" μπαίνουν δυναμικά στην νέα σεζόν τους, ενώ το 6ο Φεστιβάλ Μπαρόκ Μουσικής υπόσχεται στο κοινό ένα ταξίδι στο χρόνο.

MissBloom TEAM
συναυλια

Τζαζ συνάντηση κορυφής στο "Half Note"

Η αυθόρμητη πρόζα του Δημήτρη Βασιλάκη συναντά την πολύπλευρη μουσική του Espen Berg Trio στη φιλόξενη σκηνή του "Half Note Jazz Club", στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής του περιοδείας. Την Πέμπτη 9 Νοεμβρίου, το νορβηγικό τρίο του βραβευμένου πιανίστα Espen Berg παρουσιάζει πρωτότυπες συνθέσεις από το νέο του άλμπουμ "Fjære", αλλά και υλικό από τη συνεργασία του με τον Έλληνα σαξοφωνίστα, συνθέτη και ερευνητή της τζαζ που ηχογραφήθηκε πρόσφατα ("Daedalus Project – Persephone") και θα κυκλοφορήσει το επόμενο έτος από την Candid Records.

Από το 1723 στο σήμερα

Το 6ο Φεστιβάλ Μπαρόκ Μουσικής υπόσχεται στο κοινό του ένα ταξίδι στο χρόνο με αφετηρία το 1723. Ο προγραμματισμός σε επιμέλεια του Δήμου Γκουνταρούλη περιλαμβάνει τέσσερις συναυλίες με διεθνείς καλλιτέχνες και ενδιαφέρουσες προτάσεις στις αίθουσες του Παρνασσού και της Εναλλακτικής Σκηνής. Την αυλαία ανοίγουν η γκαμπίστρια Lucile Boulanger και ο τσεμπαλίστας Pierre Gallon με τη συναυλία "Γ. Σ. Μπαχ, Κ. Φ. Άμπελ: Σονάτες για βιόλα ντα γκάμπα και τσέμπαλο" (13/11) και οι Δήμος Γκουνταρούλης (βιολοντσέλο πίκολο) και Μπρούνο Προκόπιο (τσέμπαλο) με το "Köthen – London, un piccolo viaggio" (15/11). Στις 18 Νοεμβρίου ταξιδεύουμε με το "Orient Express, Παρίσι-Κωνσταντινούπολη", ενώ το φεστιβάλ ολοκληρώνεται με τη συναυλία "Giuseppe Tartini, Antonio Vantini" του μουσικού συνόλου La Stravaganza Greca (19/11).

Διαβάστε περισσότερα στο athinorama.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ