Follow us

Ο Β-οίκος της ζωής μας συνεχίζει να ανθίζει

Η εταιρεία Βίκος υποστήριξε και φέτος την Πανελλήνια Εθελοντική Φύτευση της We4all, με τη φύτευση 1.000 δενδρυλλίων!

MissBloom TEAM
Βίκος Βίκος

Συγκινητική και δυναμική ήταν η συμμετοχή περισσότερων από 500 εθελοντών, οι οποίοι έδωσαν το παρών στην 4 η πανελλήνια εθελοντική φύτευση στις 4 Νοεμβρίου στο Γαλάτσι, που διοργάνωσε ο περιβαλλοντικός οργανισμός We4all.

Ο Β-οίκος της ζωής μας συνεχίζει να ανθίζει

Πολύτιμος σύμμαχος στην πρωτοβουλία της We4all - η οποία έχει γίνει πλέον θεσμός- ήταν η εταιρεία Βίκος που ανταποκρίθηκε άμεσα στο κάλεσμα προς τους πολίτες, να δώσουν νέα πνοή στη δική τους γειτονιά, φυτεύοντας ένα δέντρο, ένα φυτό ή ένα λουλούδι.

Στη δράση που πραγματοποιήθηκε με σύνθημα "Φυτεύουμε εκεί που μπορούμε, εκεί που επιτρέπεται", χάρη στην πολύτιμη βοήθεια των εθελοντών και τη συγκινητική τους υποστήριξη, η ομάδα της Βίκος φύτευσε 1.000 δενδρύλλια, συμβάλλοντας με αυτό τον τρόπο στην αναγέννηση του περιβάλλοντος.

Βίκος

Τόσο η στρατηγικής σημασίας συγκεκριμένη δράση όσο και η συνεχής συνεργασία με την We4all, εντάσσεται στο ευρύτερο πρόγραμμα της εταιρείας Βίκος για την προστασία του περιβάλλοντος με τίτλο "Ο Β-οίκος της ζωής μας".

Βίκος
Ηλίας Λυμπέρης Brand & Media Manager Βίκος Α.Ε., Ιωάννα Παδιώτη Προϊσταμένη Αθλητικού τμήματος & Manager ΕΑΟΜ-ΑμεΑ, Γεράσιμος Λιγνός Παραολυμπιονίκης & Παρατριαθλητής, Γρηγόρης Σουβατζόγλου Τριαθλητής Guide, Γιώργος Κόρομι, Μαρία Τριγκάκη Social Media Specialist Βίκος Α.Ε.

Συνολικά περισσότερα από 6.000 δέντρα έχουν φυτευτεί μέχρι σήμερα σε ολόκληρη την Ελλάδα, μέσα από τη συνεργασία των δύο εταιρειών, γεγονός που αναδεικνύει τη σημασία της κινητοποίησης και της συγκέντρωσης δυνάμεων σε όλους τους τομείς της ανθρώπινης δραστηριότητας.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ