Follow us

Μερικές συμβουλές για να γλιτώσεις χρόνο και χρήμα από την Black Friday

Oργάνωσε από τώρα το στρατηγικό σου πλάνο για να αποφύγεις τις "κακοτοπιές".

black friday iStock/Cristalov

Σε αυτό το ετήσιο "θέαμα", που ονομάζεται Black Friday και οι προσφορές πέφτουν βροχή σαν κομφετί, οι έξυπνοι αγοραστές περιηγούνται σε μια θύελλα από εκπτώσεις. Εδώ, στο πεδίο της μάχης, όπου η νίκη είναι υψίστης σημασίας, ένα στρατηγικό σχέδιο θα γίνει ο έμπιστος σύμμαχός σου, για να καταφέρεις να βγεις αλώβητος.

Για να εξασφαλίσεις την κυριαρχία σου στη φετινή Black Friday, αρκεί να λάβεις υπόψιν σου τις παρακάτω συμβουλές που έχουμε για εσένα. Μόνο έτσι θα καταφέρεις να θριαμβεύσεις και να προστατεύσεις τον πολύτιμο χρόνο και τα χρήματά σου από απερίσκεπτες αγορές ή πιθανές απάτες.

Φτιάξε μια λίστα αγορών

Φαντάσου τον εαυτό σου στη ζούγκλα του διαδικτύου, με την αδρεναλίνη στα ύψη, έτοιμο να αρπάξει ασυναγώνιστες προσφορές. Κάνε παύση. Πάρε μια ανάσα. Στήσε μια λίστα αγορών με ακρίβεια, δίνοντας προτεραιότητα στα απαραίτητα και παραπέμποντας τις προαιρετικές αγορές σε μελλοντικές εκπτώσεις. Η ετοιμότητα είναι το μυστικό σου όπλο.

Όρισε το budget σου

Ο προϋπολογισμός είναι η πανοπλία της μάχης σου: oι εκπτώσεις δελεάζουν, αλλά και ο τραπεζικός σου λογαριασμός δεν σου φταίει σε κάτι. Οχύρωσε την άμυνά σου με έναν προκαθορισμένο προϋπολογισμό, β βγάζοντας μικρότερα ποσά στην άκρη για κάθε πολυπόθητο αντικείμενο.

Διαβάστε περισσότερα στο esquire.com.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ