Follow us

Οι 10 πιο σέξι σειρές για το 2023

Έχεις βαρεθεί την τηλεόραση και θέλεις να παρακολουθήσεις κάτι σέξι; Αυτή είναι η λίστα που χρειάζεσαι.

MissBloom TEAM
σεξι σειρες

Μερικές φορές χρειάζεσαι λίγο ρομαντισμό για να σπάσεις τη μονοτονία από τα θρίλερ με τις καταδιώξεις, τα δακρύβρεχτα δράματα και τις αστείες κωμωδίες. Αν θέλεις μια ανάπαυλα, συγχαρητήρια, διαβάζεις το σωστό κείμενο. Εδώ θα σου προτείνουμε μερικές σειρές για να ξεφύγεις λίγο.

Φέτος, το Χόλιγουντ έβγαλε μερικές εκπληκτικά σέξι σειρές. Φυσικά, υπάρχουν κάποιες προφανείς επιλογές, όπως το Sex/Life και το Fatal Attraction, αλλά μερικές φορές η πιο καυτή πλοκή βρίσκεται σε απροσδόκητα μέρη. Για παράδειγμα, αν είσαι λάτρης της μουσικής, ίσως χαρείς με τη βασανισμένη σχέση του Daisy Jones & The Six. Ή μπορεί να θέλεις να παρακολουθήσεις ένα καυτό και βαρύ έπος, το The Great. Ο ρομαντισμός είναι παντού. Απλά πρέπει να ξέρεις πού να ψάξεις.

Ευτυχώς, εμείς κάναμε τη δύσκολη δουλειά για εσένα. Παρακάτω, βρίσκεις τις πιο σέξι τηλεοπτικές σειρές του 2023, κατά την ταπεινή μας άποψη.

Fatal Attraction

Το Fatal Attraction εξερευνά τι συμβαίνει όταν ένα ειδύλλιο παίρνει μια σκοτεινή τροπή. Αυτή η σειρά είναι remake της πρωτότυπης ταινίας του 1987, στην οποία πρωταγωνιστούσαν οι Michael Douglas και Glenn Close. Αφού καταδικάστηκε για φόνο, ο πρωταγωνιστής αναγκάζεται να αντιμετωπίσει τις επιπτώσεις από μια σχέση που έκρυψε από τη σύζυγό του.

Shadow & Bone

Τα πράγματα επιτέλους αναθερμαίνονται στη 2η σεζόν του Shadow & Bone. Η σειρά ακολουθεί την Alina Starkov, μια ορφανή και μέλος του στρατού που ανακαλύπτει ότι έχει μαγικές δυνάμεις. Στη συνέχεια, γνωρίζει τον στρατηγό Kirigan, έναν επικίνδυνο διοικητή από τον οποίο δεν μπορεί να μείνει μακριά.

The Great

Αν και χαρακτηρίζεται ως κωμωδία, το The Great έχει μερικές ιδιαίτερα σέξι στιγμές που δεν μπορούμε να αγνοήσουμε. Η σειρά παρακολουθεί την άνοδο της αυτοκράτειρας Αικατερίνης της Μεγάλης, συμπεριλαμβανομένου του γάμου της με τον Πέτρο Γ', γεγονός που δημιουργεί μερικές απίστευτα καυτές σκηνές στην κρεβατοκάμαρα.

Sex/Life

Η σειρά αυτή ακολουθεί την Billie, μια νοικοκυρά που νοσταλγεί τη ζωή που ζούσε ως ελεύθερη γυναίκα στη Νέα Υόρκη. Καθώς ο γάμος της καταρρέει, η Billie προσπαθεί να γίνει ξανά η γυναίκα που ήταν κάποτε και για να το πετύχει αυτό, συναντά μια παλιά της περιπέτεια. Η πρώτη σεζόν άναψε φωτιά στη ζωή της Billie και στη δεύτερη σεζόν τα πράγματα γίνονται πολύ πιο καυτά.

Διαβάστε περισσότερα στο esquire.com.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ