Follow us

Όσα θέλω να θυμάμαι από τη χρονιά που φεύγει

Ακόμα και στην πιο επιβαρυμένη ημέρα σου, μπορείς να ξεκλέψεις τις δικές σου στιγμές. Θα μου πεις πώς;

POLAROID

Το να μιλήσει κανείς για τους σημερινούς γρήγορους ρυθμούς καθημερινότητας το βρίσκω πια κοινότυπο. Σίγουρα υπάρχουν ημέρες που δεν προλαβαίνουμε να "ανασάνουμε" και απλά θέλουμε να βγουν εις πέρας. Μεγαλώνοντας όμως κατάλαβα ότι κάτι τέτοιο στην πραγματικότητα δεν ισχύει και ότι ακόμα και στην πιο επιβαρυμένη ημέρα σου, μπορείς να ξεκλέψεις τις δικές σου στιγμές. Θα μου πεις πώς; Με απλά πραγματάκια, όχι τίποτα το σημαντικό. Όπως το να αφήσω το αυτοκίνητο στην πυλωτή και να περπατήσω μέχρι το μετρό. Τότε απολαμβάνω την ηλιόλουστη βόλτα μου και ανακαλύπτω κρυμμένες ομορφιές της πόλης. Ή με το να αλλάξω την καθιερωμένη διαδρομή στη βόλτα με το σκύλο μου και να την παρατείνω λίγο.

Όσα θέλω να θυμάμαι από τη χρονιά που φεύγει

Ή το βράδυ να πάρουμε με τον σύντροφό μου ένα παγωτό στο χέρι και να περιπλανηθούμε λίγο. Η ομορφιά και η χαρά πολλές φορές βρίσκονται στις απλές στιγμές της ζωής και αυτό όχι, δεν το βρίσκω κοινότυπο. Και αυτές τις στιγμές νομίζω ότι αξίζει να τις αποτυπώνουμε. Τα αληθινά μας χαμόγελα, τις αστείες γκριμάτσες μας, τους εαυτούς μας χαλαρούς και ξέγνοιαστους. Εγώ αυτό κάνω χάρη στην Polaroid Now Gen 2.

POLAROID

Eίναι (μακράν) το καλύτερο δώρο που έκανα στον εαυτό μου. Απολαμβάνω κάθε κλικ της αναλογικής φωτογραφικής μου μηχανής στιγμαίας εκτύπωσης της Polaroid που αποτυπώνει κάθε στιγμή που θέλω να θυμάμαι. Εκτός super stylish ( κυκλοφορεί σε κόκκινο, μπλε, μαύρο και ασπρόμαυρο), είναι και οικολογική καθώς είναι κατασκευασμένη με 40% ανακυκλωμένα υλικά.

POLA

Με την Polaroid Now Gen 2 με αυτόματη εστίαση, είναι πολύ εύκολο να συλλάβω τις εικόνες όπως ακριβώς τις βλέπω, με ευκρίνεια και ζωντανά χρώματα. Μπορώ επίσης όταν είμαι μόνη μου, να συμπεριλάβω τον εαυτό μου στην φωτογραφία χρησιμοποιώντας τον χρονομετρητή αυτοφωτογράφισης και ένα φλας ακριβείας ώστε να φαίνονται όλοι όπως ακριβώς είναι στην πραγματικότητα. Άσε που ενδείκνυται για νέες γνωριμίες. Με την Όλγα γίναμε φίλες όταν πιάσαμε κουβέντα στο μετρό για τις αγαπημένες μας Polaroid Now Gen 2!

OLGA

Για περισσότερες πληροφορίες επισκέψου τη σελίδα Polaroid και το Instagram Account @damkalidis.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ