Follow us

Charles Melton | Ο ηθοποιός που έχει κλέψει τις καρδιές μας ήρθε για να μείνει

Ο Charles Melton μόλις κέρδισε το πρώτο του Gotham Award για την εξαιρετική του ερμηνεία στο May December.

Charles Melton Splash News / Ideal Image

Την πρώτη μεγάλη διάκριση της καριέρας του πέτυχε ο Charles Melton, ανερχόμενο αστέρι του Χόλιγουντ. Ο Μelton τιμήθηκε για την πολύ καλή ερμηνεία του σε Β' ρόλο στην ταινία May December στην οποία πρωταγωνιστούν η Julianne Moore και η Natalie Portman, ταινία που είχε κάνει πρεμιέρα στις Κάννες.

O 32χρονος ηθοποιός, που έγινε ιδιαίτερα γνωστός από τον ρόλο του στην teen σειρά Riverdale, είπε παραλαμβάνοντας το βραβείο του: "Αυτό είναι βαρύ, αλλά είναι υπέροχο. Πιστεύω πως αυτές οι 23 μέρες που πέρασα στη Σαβάνα της Τζόρτζια ήταν η καλύτερη εμπειρία της καριέρας μου" είπε ο Μelton. Ο λόγος για την τελευταία ταινία της Julianne Moore και της Natalie Portman με θέμα ένα σκάνδαλο που είχε προκληθεί όταν μια καθηγήτρια έκανε σχέση με έναν 13χρονο μαθητή της. Η ίδια φυλακίστηκε για βιασμό ανηλίκου, γεννώντας μάλιστα μες στη φυλακή το παιδί του. Μετά την αποφυλάκιση, παντρεύτηκε τον μαθητή της κι έκαναν ακόμα δύο παιδιά μαζί. Η Portman υποδύεται την ηθοποιό που έρχεται λίγο από την αποφοίτηση των παιδιών της οικογένειας για να κάνει έρευνα για την ταινία της. Οι ερωτήσεις της θα φέρουν στην επιφάνεια ζητήματα που είχαν θαφτεί βαθιά στο χώμα εδώ και καιρό.

Ο Μelton υποδύεται τον "αγόρι της ιστορίας" που μεγάλωσε και τώρα είναι οικογενειάρχης. Ο ηθοποιός κατορθώνει να αποδώσει το βάρος που αισθάνεται ένας κινηματογραφικός ήρωας που μεγάλωσε πολύ νωρίς και ανέλαβε ευθύνες χωρίς να ξέρει καν αν τις ήθελε. Φαινομενικά πρότυπο πατέρα και συζύγου, ο Τζόι, μοιάζει να προσπαθεί να μένει στη σκιά της συζύγου του, να μην πιάνει πολύ τόπο, το σώμα του καμπουριάζει, η ψυχή του προσπαθεί κάπου να βολευτεί κάπου, χωρίς όμως να μπορεί να βρει γαλήνη. Και ο Μelton κατορθώνει να αποδώσει τον ψυχισμό του ήρωά του.

Διαβάστε περισσότερα στο womantoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ