Follow us

Ρετρό κλικ | Η Μαρία Κάλλας, 2 ετών, στη Νέα Υόρκη - Οι διαταραγμένες σχέσεις με τη μητέρα της

Η Μαρία Κάλλας σε ηλικία δύο ετών με τους γονείς της και την μεγαλύτερη αδερφή της Τζάκι -Υακίνθη το 1925 στη Νέα Υόρκη.

MissBloom TEAM
Μαρία Κάλλας

Μία σπάνια φωτογραφία από την παιδική ηλικία της Μαρίας Κάλλας, δημοσιεύει στο προφίλ του στο instagram ο δημοσιογράφος και συλλέκτης Αρης Λουπάσης.

Στη φωτογραφία, η Μαρία Κάλλας σε ηλικία δύο ετών με τους γονείς της και την μεγαλύτερη αδερφή της Τζάκι -Υακίνθη το 1925 στη Νέα Υόρκη. Η Μαρία Σοφία Καικίλια Καλογεροπούλου, όπως είναι το πραγματικό της όνομα, γεννήθηκε στην Νέα Υόρκη από γονείς Έλληνες μετανάστες και θα ζήσει τα παιδικά της χρόνια σε διαμέρισμα στο Μανχάταν.

Εκεί οι γονείς θα αντιληφθούν το ξεχωριστό χάρισμα της φωνής της όταν σε ηλικία τεσσάρων ετών θα την δουν να παίζει την πιανόλα στο σαλόνι του σπιτιού πατώντας τα πεντάλ του οργάνου με τα χέρια βγάζοντας ασυνήθιστες και ιδιαίτερες μελωδίες με την φωνή της. Η μητέρα της δυνατή και ισχυρή προσωπικότητα, αποφασίζει να καλλιεργήσει το χάρισμα της κόρης της με εντατικά μαθήματα φωνητικής σε ωδεία στερώντας τις χαρές που απολαμβάνει κάθε παιδί στην ηλικία της.

Διαβάστε περισσότερα στο womantoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ