Follow us

Chef d’Oeuvre | Λαμπερή εκδήλωση υποδοχής του Beaujolais Νouveau 2023

MissBloom TEAM
chef's cheeers@chefdoeuvre

Η Σχολή Γαστρονομικής Εκπαίδευσης Chef d’Oeuvre, στην ξεχωριστή εκδήλωση που οργάνωσε τιμώντας τη γαλλική γαστρονομική κουλτούρα, γιόρτασε το πιο ενδιαφέρον οινογαστρονομικό γεγονός του Νοεμβρίου στη Γαλλία, την άφιξη τoυ διάσημου πρώιμου γαλλικού κρασιού, του Beaujolais Nouveau 2023, από τον αμπελώνα του Beaujolais Βουργουνδίας.

Chef d’Oeuvre | Λαμπερή εκδήλωση υποδοχής του Beaujolais Νouveau 2023
Degustation Beaujolais Nouveau de Moillard.

chefs @chef d'oeuvre
Σπουδαστές Μαγειρικής της Σχολής με την Δέσποινα Περιμένη της Σχολής Chef d’ Oeuvre

Η ενδιαφέρουσα εκδήλωση, κύλησε σε ένα απόλυτα ζεστό και φιλικό περιβάλλον, απολαμβάνοντας τις γεύσεις, τα αρώματα αλλά και αναβιώνοντας την ιστορία αυτού του μοναδικού κρασιού, με την παρουσία γνωστών chefs, εκπροσώπων των Μ.Μ.Ε., της Ηoreca και της εστίασης, αλλά και των σπουδαστών μαγειρικής της Σχολής Chef d’Oeuvre.

chefs @chef d'oeuvre
Jean Yves Carattoni-Chef, Jean Louis Capsalas-Chef, Dominique Perrot-Chef, Αναστάσιος Περιμένης-Chef d’ Oeuvre, Δέσποινα Περιμένη-Chef d’ Oeuvre, Alain Parodi-Chef, Jean-Marie Hoffmann-Chef, Αλέξανδρος Παπανδρέου-Chef.

chefs @chef d'oeuvre
Πάνος Μιχάλης-Πρόεδρος Hellas Pastry Chef Club, Παυλάκης Χρήστος-Αντιπρόεδρος Hellas Pastry Chef Club, Σταύρος Κουστένης Pastry Chef, Θωμάς Τέφος Bakery Chef

Χορηγοί της βραδιάς οι εταιρίες: Galitel και True Catering by Radisson Blu, που έδωσαν τη δική τους γαστρονομική πινελιά στην ξεχωριστή βραδιά.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr